Директорът на Националното тол управление проф. Олег Асенов влезе в

...
Директорът на Националното тол управление проф. Олег Асенов влезе в
Коментари Харесай

Шефът на тол управлението влезе в ръководството на АПИ


Директорът на Националното тол ръководство проф. Олег Асенов влезе в директорския ръб на Агенция " Пътна инфраструктура " (АПИ). Така тричленният директорски съвет на пътното ведомство към този момент е напълнен с фрагменти, излиза наяве от известието на АПИ.

Заповедта за назначението на Олег Асенов е на министъра на районното развиване и благоустройството Петя Аврамова. Очаквано той ще дава отговор за внедряването на тол системата, чийто старт беше отсрочен за 1 март 2020 година

Председател на управителния съвет на АПИ е Георги Терзийски, който зае поста при започване на годината. Това стана след подаването на оставка поради хаоса с въвеждането на е-винетките на Светослав Глосов.

Заедно с Терзийски в управлението на АПИ беше назначен и Радослав Влахов, който обаче напусна в средата на юни по лично предпочитание. Преди това Влахов беше шеф на общинското сдружение " Пазари Изток " и минаваше за непосредствен на някогашния втори в ГЕРБ Цветан Цветанов.

Неофициално източници на Mediapool от пътната организация обаче описаха, че Влахов е напуснал, откакто е бил каран да подписва документи, с които след това е можело да му бъде търсена отговорност от прокуратурата, по този начин както се случи с някогашните шефове на пътната организация Лазар Лазаров и Дончо Атанасов. Влахов отказал и предпочел да напусне.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР