Директорът на ГДПБЗН гл. ком. Николай Николов отличи учениците от

...
Директорът на ГДПБЗН гл. ком. Николай Николов отличи учениците от
Коментари Харесай

Гл. комисар Николов за учениците, спасили възрастни в село Рояк: С гордост трябва да показваме този пример

Директорът на ГДПБЗН гл. ком. Николай Николов отличи учениците от село Рояк и разясни, че този образец би трябвало с горделивост да го демонстрираме и се радва, че са наградени за смелостта си да избавят възрастни хора с цената на живота си. Според Николов това значи, че младежите са плод на обществото, което ги е направило такива виновни и импулсивни.

Имаме 307 директно избавени човешки живота за тази година, съобщи гл. комисар Николов. Той изясни, че има доста огромен интерес от страна на младежите да постъпят в Пожарната. " Ние годишно назначаваме сред 150 и 200 нови пожарникари, което се случва след конкурс. Не е елементарно обаче, с изключение на предпочитание, би трябвало да се покаже и ангажираност ", разясни Николов.

Той разяснява и злополуката с македонския рейс у нас, като разясни, че се чакат публични данни на това, което се е случило. За поуките той съобщи, че ще се търсят, а данните надали ще са по-различни от изнесените преди две седмици. При инспекции преди празниците са открити 270 маловажни нарушавания, свързани с табелка за евакуация, която е паднала или да се ревизира пожарогасителя, добави Николов.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР