Директорът на Федералната служба за сигурност (ФСС) информира президента Владимир

...
Директорът на Федералната служба за сигурност (ФСС) информира президента Владимир
Коментари Харесай

Руската ФСС твърди, че заподозрените за атентата са имали контакти с Украйна

Директорът на Федералната работа за сигурност (ФСС) осведоми президента Владимир Путин, че са " арестувани 11 души, включително четирима терористи, взели директно присъединяване в атентата ", се споделя в прессъобщение на Кремъл.

Тези четирима души, обвинени, че са причинителите на офанзивата, са били задържани в граничещата с Украйна и Беларус Брянска област , посочи по-късно Следственият комитет. ФСС твърди, че те са имали контакти " с украинската страна ".

Руските управляващи не показаха никакви доказателства за тези хипотетични връзки, а още през вчерашния ден да е забъркана по какъвто и да било метод, написа Българска телеграфна агенция.

Москва не е коментирала изказванието на групировката " Ислямска страна ", че стои зад атентата, а президентът Владимир Путин не се е появявал на обществени места след нападението, което е най-смъртоносното в Русия от средата на 2000 година насам.

Според първичните резултати от следствието аргументите за гибелта на хората в концертната зала " Крокус сити хол " в град Красногорск, граничещ на северозапад със столицата Москва, са " огнестрелни рани " и задушаване от дима, обявиха от Следствения комитет. Нападателите са употребявали автоматизирани оръжия и са запалили постройката със запалителна течност, допълват следователите.

 

СПОДЕЛЕТЕ

 

 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР