Директорът на "Емко" - Трявна, заедно със свои колеги се

...
Директорът на "Емко" - Трявна, заедно със свои колеги се
Коментари Харесай

Караниколов обеща бързо разглеждане на лиценза на Емко

Директорът на "Емко " - Трявна, дружно със свои сътрудници се срещна с министъра на стопанската система Емил Караниколов в постройката на Министерския съвет. В същото време на площада пред постройката оръжейници от "Емко " стачкуваха за отнетия лиценз.

"Ако разговорът продължи, аз не преставам да храня очаквания, че всевъзможен тип проблем сред нас и българското държавно управление, ще бъде решен ", изясни Славчо Димиев. "Започнахме разговор. Затова аз благодаря на министъра ", съобщи той.

По думите му имало неща, за които министърът научавал в този момент от тях по време на срещата. "Искрено се надявам в честността на министъра, че обективността ще надделее. Ние естествено поемаме задължения да съблюдаваме съществуващата законова уредба в страната и да работим в разговор, с който да бъдат избягвани проблемите ", сподели още той. Така хората на "Емко " ще спрат да стачкуват сега, в който страната стартира обективно да се отнася към тях.

"Надявам се на думата на един български министър ", сподели още Димиев. Сред съответните дейности, които служащите чакат да бъдат подхванати от страна на страната са: разглеждане на протоколите, формирани от работа Контрол на общоопасните средства (звено в МВР) на Групово дело "Национална полиция ". Относно договорите, Димиев уточни, че има какво да се работи по въпроса.

Министър Караниколов съобщи от своя страна, че първото, за което ще упорства е неотложно въпросните отчети да бъдат предоставени от страна на полицията.

Той се ангажира още през днешния ден да беседва с Министерство на вътрешните работи за даването на въпросните документи. "Ако в констатациите няма нещо, което да заплашва сигурността и живота на служащите и популацията, аз персонално незабавно ще желая да се върне действието на спрения лиценз за импорт и експорт. От тук нататък ще имаме разговор по всички други тематики, които поставихме, в това число и по нормативната база ", увери Караниколов.

Той обърна внимание, че условието на документите от Министерство на вътрешните работи е работа на Междуведомствения съвет. "Ще приказвам, в случай че може още на следващия ден отчетът да е показан ", съобщи Караниколов и посочи, че незабавно по-късно ще бъде свикано съвещание на Междуведомствения съвет.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР