Директорът на дирекция "Програма БНТ1" Севда Шишманова напуска Българската национална

...
Директорът на дирекция "Програма БНТ1" Севда Шишманова напуска Българската национална
Коментари Харесай

Севда Шишманова напуска БНТ след 25 години

Директорът на дирекция "Програма БНТ1 " Севда Шишманова напуща Българската национална телевизия на 1 декември, след 25 години работа в медията. Тя стартира кариерата си като кореспондент в "По света и у нас ", след което е интернационален сътрудник от най-горещите точки по света.

От 2004 до 2010 година Шишманова е член на Управителния съвет на Българска национална телевизия, а в последните 7 години е шеф на дирекция "Програма БНТ1 ". Тя е създател на над 15 документални кино лентата, взела участие е в основаването на сериалите на Българска национална телевизия и е била член на интернационалното жури на редица кино фестивали.

"Винаги съм приемала тази позиция като мандатна и в сходство с осъществяване на гласуваното ми професионално доверие за предпазената обществено идея за развиване на БНТ1 в този интервал ", показва в претекстовете си за напускането Севда Шишманова.

"БНТ цени високо постигнатото от Севда Шишманова и благодари за нейната безрезервност и професионализъм ", декларира генералният шеф на малкия екран Константин Каменаров.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР