Директорът на Байерн (Мюнхен) Карл-Хайнц Румениге опроверга вчерашната информация на

...
Директорът на Байерн (Мюнхен) Карл-Хайнц Румениге опроверга вчерашната информация на
Коментари Харесай

Румениге коментира слуховете за сделка с Манчестър Сити

Директорът на Байерн (Мюнхен) Карл-Хайнц Румениге опроверга вчерашната информация на „ Сън “, че клубът е подготвен да даде Дейвид Алаба и 50 млн. паунда на Манчестър Сити, с цел да вземе Льорой Сане.

 Байерн предлага Алаба и 50 милиона за Сане

„ Това е като приказка на Братя Грим. Няма нищо правилно в написаното “, съобщи Румениге пред TZ.

Оставането на Алаба в Мюнхен не е несъмнено, тъй като договорът му изтича през лятото на 2021 година, а към този момент няма прогрес в договарянията за нов. Тъмнокожият австриец е в клуба от 12 години насам и не е изключено да потърси ново предизвикателство.

„ Дейвид беше част от нашата школа и към този момент е нещо като деец в Байерн – добави шефът на баварците. - Още помня първите му стъпки в мъжкия тим при Луис ван Гаал. За този интервал той направи огромно развиване. Сега е с нова роля на централен бранител и е доста значим за отбора. Той е и с нов управител, който ние почитаме. Надявам се, че ще намерим решение стига самият Алаба да желае да остане при нас. “

Румениге разяснява и предстоящата застоялост на пазара поради финансовата рецесия в резултата на ковид. „ Никой не може да каже по какъв начин тъкмо пандемията ще повлияе върху футбола. По тази причина сега сме оставили на назад във времето въпроса за прехвърляния на нови играчи. Но още през днешния ден мога да предскажа, че всички клубове в Европа ще преразгледат заплатите на футболистите си, а и сумите, които биха отделили за покупко-продажби “, приключи някогашният национал на Германия.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР