Директорът на АГ „Шейново“ д-р Румен Велев се надява на

...
Директорът на АГ „Шейново“ д-р Румен Велев се надява на
Коментари Харесай

Шефът на "Шейново": Ние помагаме на хората, не може да бъдем бити

Директорът на АГ „ Шейново “ доктор Румен Велев се надява на обективна присъда за Владимир Стоянов, който на 1 юли преби грубо доктор Албена Гагова поради отвод да получи плацентата на новороденото си бебе.

"Случилото се в нашата болница се случи в "Пирогов " и на други места. Поставихме нови 20 камери на най-възловите места. Камерите не могат да ни предпазят от безумието, което съществува. Ние сме на работните си места да оказваме помощ на хората, не може да бъдем бити за това нещо ", настоя доктор Велев в утринния блок на Bulgaria ON AIR.

Той уточни, че са разказани тъкмо и ясно провалите, които са нанесени на Албена Гагова. Тя още веднъж е на работа, само че по думите на доктор Велев е мъчно психическото положение толкоз бързо да се стабилизира.

"Тези актове са доста мъчно доказуеми. Това нормално става на 4 очи и на място където няма по какъв начин да бъде снимано ", означи той..

Д-р Велев разясни, че се е срещнал с Владимир Стоянов 2-3 месеца преди нападението. Обвиняемият е изискал да получи достъп да изнася лекции в учебното заведение за бременни в болничното заведение. Получил е отказал от доктор Велев, защото това са презентации с комерсиална цел и в "Шейново " няма такава процедура.

"Впоследствие доктор Гагова ми се обади да ми каже, че този господин е в болничното заведение, неговата брачна половинка ражда и аз съм резрешил да се даде плацентата - нещо, което не е правилно ", акцентира доктор Велев.

В различен диалог по телефона Стоянов е почнал да покачва звук, след което е нападнал доктор Албена Гагова, стана ясно още от думите му.

"Ние също сме хора, от време на време сме прекомерно натоварени и не можем навреме да обърнем внимание на пациентите. Всички би трябвало да бъдем по-търпеливи и по-човечни ", приключи той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР