Директор на гимназия в Бруклин се нахвърли срещу родителите, които

...
Директор на гимназия в Бруклин се нахвърли срещу родителите, които
Коментари Харесай

Директорът на HS в Ню Йорк се нахвърли срещу родителите, които се противопоставиха на решението да принудят учениците да преминат дистанционно като мигранти, приютени в училище

Директор на гимназия в Бруклин се нахвърли против родителите, които отхвърлиха решението й да изгони учениците от класната стая ден по-късно 2000 мигранти се реалокираха за една нощ.

„ Как смее някой да споделя, че не ми пука за децата “, изрева шефът на гимназия „ Джеймс Мадисън “ Джоди Коен по време на диалог в Zoom във вторник на родителите, които кипяха, че тя „ продаде децата “, като ги накара да преминат на отдалечено на идващия ден мигрантите бяха евакуирани от Floyd Bennett Field заради проливна дъждовна стихия.

„ Не разбирам по какъв начин хора, които в никакъв случай не идват на Zoom като този, могат да се възползват от опция като довечера, с цел да хвърлят тиня “, сподели Коен с пречупен глас. „ Това [спешно] е за една нощ, една нощ! “

Директорката изясни, че е решила учениците да посещават учебно заведение отдалечено в сряда, защото не е ясно какъв брой бързо постройката ще бъде подготвена за потребление в класната стая, откакто мигрантите бъдат откарани с рейс назад в приюта си.

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР