Директор коментира инцидента със сина на депутат във варненско школо.Ако

...
Директор коментира инцидента със сина на депутат във варненско школо.Ако
Коментари Харесай

Директор: В училището няма място нито за шамари, нито за политическа агитация

Директор разяснява случая със сина на народен представител във варненско школо.

" Ако вървим по нишката, че един блъснал различен, а той му отвърнал, учебното заведение ще се трансформира в една самобитна римска кланица ".

Това съобщи пред БНР шефът на столичното 119 СУ " Михаил Арнаудов " Диян Стаматов, ръководител на Съюза на работодателите в междинното обучение.

Събеседникът на медията изясни, че е доста деликатен в думите, които изговаря и в метода, по който се изрича, тъй като не е предпазен, за разлика от депутата и водач на партия Възраждане Костадин Костадинов, който има имунитет " с всички произлизащи от това за него позитивни последици ".

" В учебното заведение няма място нито за пердах, нито за плесници, нито за разпра, нито за политическа пропаганда. Нормалната логичност подсказва, че няма място за подписки за референдуми в учебно заведение ", изрично акцентира Стаматов, написа novini.bg.

По думите му на всеки шеф на учебно заведение би му било мъчно да застане твърдо против наследник на народен представител от една от емблематичните български сили.

" 18-годишният жител може да събира подписи в една необразователна институция. Примерно на един стол, подложен отвън учебното заведение, където не нарушава просветителните права на неговите съученици. Подписката за референдум изисква реквизити, свързани с три имена и ЕГН, а когато ЕГН-то е на жител под 18 години, съответният лист е недействителен ", сподели още Стаматов.  

Диян Стаматов разяснява още, че когато " размяната на плесници " е сред двама възпитаници, които са 18-годишни, тогава те не са предпазени от Закона за протекция на детето, а имат смисъл на напълно друго взаимоотношение

" Мястото на такова дребно безчинство не е в учебното заведение ", безапелационен бе шефът.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР