Дипломатката, обвинена в убийството на зет си Пейо Пеев Красимира

...
Дипломатката, обвинена в убийството на зет си Пейо Пеев Красимира
Коментари Харесай

Топ адвокат брани Красимира и Габриела

Дипломатката, упрекната в убийството на шурей си Пейо Пеев Красимира Георгиева Трифонова и щерка Габриела Петрова Славова - Пеева, са наели топадвокатката Марияна Тодорова в опит да се спасят от тежки санкции.

Габриела, която също е упрекната за убийството на брачна половинка си Пейо, пък не пристигна в Софийския апелативен съд, възползвайки се от правото си, написа Телеграф. Тя е пуснала молба, че не желае да се яви на делото, а да бъде представлявана от юрист Марияна Тодорова.

Прокуратурата поиска се анулира мярката на Габриела, която бе избрана от Софийския градски съд - домакински арест с гривна за следене и да се върне в следствения арест. Основанието за стартирането и преди седмица бе, че се постанова да се грижи за 6-годишния си наследник Михаил и 4-месечното бебе Кристиян. Това съображение обаче отпадна, защото се оказа, че за децата се грижат родителите на Пейо Иванка и Орлин Пееви. 

Пред постройката на Съдебната палата пък се събра митинг, на който тълпата изиска Габриела да оставена зад решетките. Там бе и Велико Минков, който твърди, че е татко на второто дете на Габриела. Той насочи зов към министъра на труда и обществената политика и шефката на Агенцията за протекция на детето.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР