Диона се превърна в постоянен гост на криминалните хроники през

...
Диона се превърна в постоянен гост на криминалните хроники през
Коментари Харесай

Диона нагла до край: Никога не съм карала друсана или пияна!


Диона се трансформира в непрекъснат посетител на престъпните летописи през последните дни след скандалната вест, че е хваната да кара след приложимост на кокаин.

След като самата тя разясни, че не е използвала опиати или алкохол в онази заран, а е пила лекарство против настинка, в мрежата се появиха десетки смешки и закачки по неин адрес, които тя одобри с усмивка. Дори следва да пусне ария, в която демонстрира самоирония. 

Преди броени часове Диона още веднъж влезе в пояснителен режим, като разреши на почитателите ѝ да ѝ задават въпроси, на които тя отговори в стори. И напълно предстоящо още първият въпрос беше обвързван със случая: " Наистина ли си карала надрусана? ". Диона е безапелационна, че в никакъв случай не е сядала зад кормилото под въздействието на неразрешени вещества, в това число и алкохол. 

Следващият въпрос, който беше привързан със случая гласи: " Как толкоз бързо ти излезе кръвният тест? ", а отговорът е повече от слисващ: " Аз нямам информация за него. Би следвало да съм първата известена. "
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР