Диона, която неотдавна бе заловена да шофира след употребата на

...
Диона, която неотдавна бе заловена да шофира след употребата на
Коментари Харесай

Диона нарече Наско Колев „хетерос*ксуален п*дераст“

Диона, която наскоро бе хваната да кара след използването на наркотични субстанции, явно няма да елементарни на всички тези, които се майтапиха с издънката й или пък просто я обсъждаха. Сред тях бе и рапърът Атанас Колев, който бе съкровен другар на колежката й Лидия. Тогава Колев ехидно се подигра със случката.

 

Диона пък на собствен ред също не му остана длъжна и му върна, че никой нямало да чуе за него, в случай че не бил първо гадже с Мария Илиева, а по-късно и с Лидия. Според думите й, той цялостен живот е разчитал на непознатата популярност. Диона стигна по-далеч и даже попита: „ Това мъж ли е?! По-скоро е хетерос*ксуален п*дераст! “, смля го амбициозната фолкаджийка.

 

Само преди няколко дни тя се възползва от момента, до момента в който отговаряше на въпроси на почитатели в тик-ток, да го нападне още веднъж.

„ Никой не ми е дал нещо в живота, с цел да ми държи сметка, а той надалеч не е по-праведен от мен. Две години кара кола, без въобще да има брошура “, отсече певицата, без да разкрива повече детайлности.

Инфо: Уикенд

 

Тагове: Диона Атанас Колев Наско Колев Мария Илиева Лидия
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР