Диона беше много уплашена и притеснена. Обади ми се и

...
Диона беше много уплашена и притеснена. Обади ми се и
Коментари Харесай

Роксана брани Диона: Не взима наркотици и не пие! Обади ми се, ето какво ми каза

„ Диона беше доста уплашена и обезпокоена. Обади ми се и говорихме до сутринта “. Това сподели в студиото на Нова телевизия колежката й Роксана. Заловената да кара с кокаин в кръвта певица е първа другарка на Роксана, довери самата изпълнителка на шлагера с близо 6 милиона гледания „ Марине, Марине “.
„ Аз обаче съм срещу по този начин да се натискат хората, както направиха с Диона. В първия миг реакцията ми беше доста бурна, доста гневна, само че след това си споделих: „ Всички сме хора, всички сме неверни “, добави Роксана.
Тя сподели още, че е доста сюрпризирана от случилото се с Диона. По думите й нейната колежка освен не използва опиати, само че даже и не пие.
„ Никога не съм била очевидец и преди този момент да е карала в такова положение “, безапелационна е мургавата гласовитка.
Роксана не скрива, че е огромен съперник на дрогата. Тя довери, че споделила неотдавна на 22-годишния си наследник: „ Това, мамо, е отрова, и в случай че вземеш, ще умреш “.
Певицата призна, че нейната женитба с по-младия й фаворит в действителност ще се случи в средата на юни. „ Ще бъде доста щура “, даде обещание тя.
На купона в Арбанаси за младоженците ще пеят най-известните звезди на попфолка у нас, издаде бъдещата младоженка. Роксана обаче „ не помни “ да посочи, че събитието ще събере близки и посетители на певицата и обичания й мъж в заведението на брачна половинка на най-актуалната поп фолк звезда сега – Галена, предава България през днешния ден.
За сюрпризираните от отсъствието й от сцената изпълнителката изясни, че това се дължи на сериозен проблем с гласните струни.
„ Откриха ми киста на дясната гласна струна. потрес! “, разказа в резюме казуса Роксана. Лекарите й пояснили, че се е образувала от доста пеене с потенциал над естественото. „ Аз пея по този начин към този момент 30 години. И да не ме бяха оперирали, отново щях да пея “, сигурна е певицата. За благополучие в нито един миг нямало заплаха да загуби гласа си. Най-мъчителното за Роксана обаче било събуждането след упойката. „ Не мога да си изпия кафето, да си запаля вкусната цигара “, жалва се Роксана.
Днес тя още веднъж е във форма и ще го потвърди с огромния си концерт през март. Певицата признава още, че по време на възобновяване си постоянно е изпадала в депресивни положения. „ Много ми оказа помощ индивидът до мен. Той е образован, интелигентен, учтив, балансиран, приказва шест езика “, хвали бъдещия си сватбен сътрудник Роксана.
Двамата възнамеряват за живеят сред България и Германия, която блондинът моторист от бандата „ Ангелите на пъкъла “ се подвизава от няколко години. „ Да, по-млад е, само че сме родени в един месец, той е на 8-ми октомври, аз – на 4-ти “, показа Роксана.
Тя призна, че огромният й наследник изначало не приел възторжено избраника й. „ Малкият беше по-добронамерен. Той обаче на няколко пъти ме депресира, тъй като след интервенцията непрестанно питаше: „ Мамо, но за какво ти е подобен гласът, ще пееш ли отново? “. Докато огромният ми даде заплашителен кураж, като ми сподели: „ Скоро ще пееш като звяр! “, описа Роксана.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР