Димитров си уреди среща с Джокович след успех над Миша

...
Димитров си уреди среща с Джокович след успех над Миша
Коментари Харесай

Димитров си уреди среща с Джокович след успех над Миша Зверев

Димитров си уреди среща с Джокович след триумф над Миша Зверев
Григор Димитров стартира отбраната на купата си от Мастърса в Синсинати по сполучлив метод, откакто победи германеца Миша Зверев със 7-6,(5), 7-5 в мач от втория кръг на конкуренцията.

Българските тенисист има потребност от мощно показване в Охайо, с цел да отбрани най-малко част от точките, които завоюва през предходната година. Гришо се показа солидно против по-големия от братята Звереви, като осъществя осем аса, завоюва 72 % от точките след първи сервис и позволи единствено един пробив в дуела. От своя страна Димитров взе подаването на противника си два пъти и бе по-решителен във значимите точки, с цел да стигне до чист триумф след час и 39 минути игра.

По този метод Григор се класира за третия кръг на шампионата, където го чака среща с някогашния номер 1 в света Новак Джокович. 10-ят подложен в схемата сърбин се оправи с Адриан Манарино в три сета – 4-6, 6-2, 6-1. Това ще бъде девети мач сред двамата, като досега българинът има единствено един триумф, пристигнал на Мастърса в Мадрид преди пет години. За последно двамата играха в Куинс Клъб този юни, като Джокович завоюва с 6-4, 6-2. Двубоят сред Димитров и Джокович ще се играе довечера от 23:00 часа българско време. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР