Димитър Янакиев записа две победи и се класира за последния

...
Димитър Янакиев записа две победи и се класира за последния
Коментари Харесай

Димитър Янакиев записа две победи в квалификациите на турнир по бадминтон във Виена

Димитър Янакиев записа две победи и се класира за последния кръг на квалификациите на интернационалния шампионат по бадминтон във Виена (Австрия) с награден фонд 25 хиляди $. В пресявките при мъжете вземат участие 64 състезатели. Янакиев, който е номер 12 в схемата, победи на старта Чун Кар Лин (Англия) с 21:5, 21:9 за 17 минути, а по-късно надви над Хенри Хурскайнен (Швеция) с 13:21, 21:18, 21:12 за 49 минути. Утре в спор за място в главната скица Янакиев ще играе против Шъфън Ли (Китай)

Иван Русев и Даниел Николов реализираха по една победа и една загуба в квалификациите, а Пейо Бойчинов и Иван Панев изгубиха още първите си срещи. България взе участие в конкуренцията със седем състезатели. В главната скица на двойки мъже ще играят Янакиев/Влаар, Пейо Бойчинов/Иван Панев и Иван Русев/Даниел Николов.

При дамите Мария Мицова има сложен чоп на сингъл, защото на старта на следващия ден ще играе против лидерката в схемата Чжан Иман (Китай). Българката ще взе участие и на смесени двойки с Алекс Влаар, а в първия кръг техни противници са вторите сложени Микел Микелсен и Маи Суров (Дания).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР