Димитър Рачков възмути голяма част от по-консервативните си зрители и

...
Димитър Рачков възмути голяма част от по-консервативните си зрители и
Коментари Харесай

Брутално: Рачков си развя пакета в ефир

Димитър Рачков възмути огромна част от по-консервативните си фенове и майките на дребни деца с типа си в „ Забраненото шоу на Рачков “. Дребният комедиант цъфна на сцената в трико в физически цвят, което обрисуваше в детайлности интимните му елементи. Той не остави нищо на въображението на феновете и пакетът му лъсна в народен ефир, писа „ Уикенд ”.

Гледката хвърли в потрес доста от феновете, които завършиха на различен канал. В страниците на предаването в обществените мрежи съзнателно не бяха оповестени фотоси от излагацията. Рачков умерено си стоеше съвсем по пакет, без да се тормози, че интимните му елементи стават притежание на всички, а освен на обичаната му Анита, която го гледаше ухилена в публиката.

От екипа на бургазлията му подадоха плюшена играчка, която да постави пред достолепието си, само че дали от адреналина, дали поради друго, някогашният на Мария Игнатова не се съобрази и развя мечката към себе си, а не я употребява по предопределение и с цел да скрие интимните си елементи.

Предаването натрупа от ден на ден негативизъм и негативни мнения , само че от Нова очевидно са над нещата и вместо по-добре, ситуацията става по-зле. Сценаристите на „ Забраненото шоу на Рачков “ затъват от ден на ден в напъните си да бъдат истински. Вулгарният тип на артиста и тв водещ сподели за следващ път изтощение. Зрителите започнаха да оприличават неделното шоу на неприятна версия на „ Шоуто на Слави “ от последните му години в Би Ти Ви. Дългия всеки сезон обявяваше разнообразни състезания. От няколко дни и Рачков търси снежанки за Коледа. Екипът му е се е решил на следващ кастинг, откакто в края на първия тв сезон на шоуто беше определена Мис Рачков. Този път водещият ще търси неговата персонална Снежанка, която обаче би трябвало да е пълничка.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР