Димитър Рачков скоро може официално да бъде обявен за най-добре

...
Димитър Рачков скоро може официално да бъде обявен за най-добре
Коментари Харесай

Лудост! Ето новия хонорар на Рачков

Димитър Рачков скоро може публично да бъде разгласен за най-добре платеният артист в страната ни. Звездата ще се къпе в пари от септември, когато се завръща с нов сезон на своето „ Забранено шоу ” в Нова телевизия, шушукат в артистичните среди.

За да го навият да преподпише контракта си, в малкия екран предложили покачване на така и така галактическата му заплата. Говори се, че от есента той ще прибира най-малко по 100 бона на месец.

Според слуховете, за момента той взима фантастичните за родните шоумени 20 хиляди лв. на предаване.

Но даже този звезден хонорар не бил в положение да го задържи в студиото, защото с изключение на двата часа пред камерите, той всекидневно се бъхтел зад кадър, с цел да оказва помощ на екипа, който работи в шоуто му.

И тъй като към този момент нямал сили, а и рейтингът на предаването в последно време понижава, завръщането на Митко в ефир след лятната почивка било под въпрос, написа „ Уикенд “.

Най-вероятно заплащането му от септември ще бъде закръглено най-малко на 100 хиляди, което е хонорар-мечта за всеки роден артист. За сходни пари мечтаят звезди като Юлиан Вергов, Захари Бахаров и Асен Блатечки, които от години са на гребена на вълната и минават за секс знаци.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР