Димитър Рачков ще става баща за втори път на 51-годишна

...
Димитър Рачков ще става баща за втори път на 51-годишна
Коментари Харесай

Рачков чака бебе, приятелката му е бременна в трети месец

Димитър Рачков ще става татко за повторно на 51-годишна възраст, научи „ Уикенд “ от близки до водещия на едноименното шоу по Нова тв. Според думите им, приятелката на най-популярния комедиант в България – Камелия, е бременна в трети месец и към този момент мъчно съумява да скрие, че носи живот в утробата си.
Дни преди Димитър Рачков да отпразнува своя рожден ден на 10 октомври, той е бил видян дружно с възлюбената си Камелия в акушеро-гинекологичния комплекс към софийската болница „ Токуда “, разкриват осведомени с интимния живот на бургаския шоумен. Според думите им, Рачков към този момент е наел екип от най-хубавите експерти, които да наблюдават бременността на приятелката му и бъдещото й раждане. До този миг Димитър Рачков не е оповестил пред околните си, че обичаната му Камелия е бременна, евентуално от поверие. Макар от десетилетия да е част от светския хайлайф, бургаския артист пази в строга загадка персоналния си живот и избира да не го излага на показ.

51-годишният шоумен се залюби с красивата сладкарка Камелия Андонова това лято, единствено няколко месеца откакто завърши бурната му любовна случка със знойната русокоска Анита Димитрова, която продължи повече от 3 години. Рачков и новата му възлюбена бяха снимани да купонясват това лято в хитовата дискотека в Лозенец „ Хасиенда бийч “.

Колеги на комика от шоуто му по Нова тв споделят, че преди към месец новата жена до артиста се е нанесла да живее в жилището му в София. По всяка възможност двамата ще преоборудват една от стаите в жилището на Рачков в детска, допускат от екипа на неделното му шоу.

Красивата 35-годишна Камелия Андонова, от която Димитър Рачков чака дете, не е непознато лице в шоубизнеса. Тя е работила като стилист в шоуто „ Като две капки вода “, а по-паметливите фенове си я спомнят от присъединяване й в „ Сладкото съревнование - Bake off ", което се излъчваше в ефира на Нова тв през 2016 година

Димитър Рачков е татко на 17-годишния Димитър, който се роди от връзката му със сценаристката Христина Апостолова. Към днешна дата някогашната половинка на артиста е омъжена за тв продуцента Евтим Милошев, само че поддържа близки другарски връзки с бащата на детето си Рачков.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР