Димитър Рачков и Васил Василев-Зуека са обличали какви ли не

...
Димитър Рачков и Васил Василев-Зуека са обличали какви ли не
Коментари Харесай

Рачков изскочи по БОКСЕРКИ в ефир! Хилда в ПОТРЕС

Димитър Рачков и Васил Василев-Зуека са обличали какви ли не странни „ тоалети ” като водещи на „ Като две капки вода ”. Актьорите са изскачали и в рокли, и в трика. Едва ли обаче някой е очаквал да види боксерките на Рачков . При това не става въпрос за атрибут от дрешника на предаването, а за персонално неговото долни дрехи.

Това се случи предишния понеделник. Шоуменът не съумя да се преоблече и излезе на сцената с риза, сако и ластични боксерки. Но пък бяха в звук с останалата част от облеклото му. „ Е, ми, не съумях да се преоблека! Нямах време! ”, оправда се Димитър Рачков, щом излезе на сцената в необичайния отбор и по чорапи, написа " Уикенд ".

Той срещна втрещения взор на Хилда Казасян, която сякаш се чудеше дали фактически е по боксерки или това е следващата му смешка. Като жури в шоуто, джаз певицата имаше опция да види бельото на Рачков от близко. Усмивката на Хилда застина, а след това се разсмя.

„ Снимай ме американски – от кръста нагоре ”, даде концепция водещият на оператора. През това време сътрудника му Зуека очевидно към момента се преобличаше. А и не беше негов ред да разгласи изявата на Джей Джей като фронтмена на група „ Тангра ” Чочо Владовски.

Секунди преди Рачков да изскочи по боксерки, обичайно бе излъчено изявление с участника, което се водеше от Зуека . Всъщност и сътрудника му не разгласи изявата, а единствено я анонсира, тъй като беше време за реклами. След късото спиране, Димитър Рачков към този момент имаше панталони към ризата и сакото и със Зеука дружно показаха изявата на Джей Джей като фронтмена на група „ Тангра ”, огромният Чочо Владовски.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР