Димитър Рачков бе изненадан от доста необичайни подаръци за 46-ия

...
Димитър Рачков бе изненадан от доста необичайни подаръци за 46-ия
Коментари Харесай

Невероятни подаръци за Рачков за ЧРД

Димитър Рачков бе сюрпризиран от много необикновени дарове за 46-ия си рожден ден, който чества през днешния ден . В 23.00 часа феновете ще видят по какъв начин водещият на Господарите получава обичайна торта със свещи, връчена му от обичаните адреналинки в студиото на предаването. Далеч по-забавен е репортажът, с който го сюрпризира Пополина Вокс, която отива при хората на Женския пазар в София.



Hotnews.bg разбра, че част от тях откровено се радват на опцията да поздравят обичания си водещ и му подаряват от един домат да чифт гащи от сергия на тържището. Шофьор на такси пък мечтае да позови водещия, който обаче се радва на привилегията да има личен водач. Други обаче афишират, че избират за водещи на Господарите Малин Кръстев или Геро и не влизат в празничния звук.

Иначе днешния ден Рачков прекарал обичайно-най-вече на телефона, само че освен да приема честитки, само че и да урежда бъдещи задължения. Преди седмица в изявление Мария Игнатова си пожела той да спре да приказва непрестанно по мобилния си, само че очевидно към този момент тази й фантазия остава неизпълнена.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР