Димитър Николов печели нов кметски мандат с убедителна победа пред

...
Димитър Николов печели нов кметски мандат с убедителна победа пред
Коментари Харесай

Димитър Николов е новият - стар кмет на Бургас

Димитър Николов печели нов кметски мандат с безапелационна победа пред съперниците си, сочат последните данни на екзитполовете. При интензивност от 36% към 20:00 часа Николов печели над 54 на 100 от вота на гласувалите.

Преди минути той дойде предсградата на Общината, дружно с лидера на листата с претенденти за съветници на ГЕРБ - проф. Севдалина Турманова.

„ Все още няма дефинитивни резултати, само че желая да благодаря на всички, които излязоха и гласоподаваха на този избор, на моите симпатизанти и на всички, които гласоподаваха за мен и за останалите претенденти. Заради нестабилната политическа конюнктура, поради коронавирус, доста планове бяха замразени и спрени в Бургас. Ще насилвам тях и най-много се надявам страната ни да има устойчиво държавно управление и успокоение, да работят всички стратегии и фондове, да има административен потенциал в страната, който да отпуши всички благоприятни условия, посредством които локалната власт може да осъществя решенията на проблемите, за които говорихме през акцията. “, сподели Димитър Николов.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР