Димитър Кузманов надигра категорично Стив Дарси с 6-0, 6-3 за

...
Димитър Кузманов надигра категорично Стив Дарси с 6-0, 6-3 за
Коментари Харесай

Димитър Кузманов приближи България на успех от четвъртфиналите за ATP Cup

Димитър Кузманов надигра изрично Стив Дарси с 6-0, 6-3 за час и 17 минути игра, приближавайки България на победа от класиране за четвъртфиналите в ATP Cup.

 © БГНЕС
Мико отрази точка за пробив в откриващия гейм, само че проби в идващия подаването на белгиеца и откри надзор на корта в Сидни. Нещо повече – нашият българин играеше извънредно въодушевено, а грешките на ветерана от Белгия следваха една след друга, като скоро по-късно Кузманов затвори сета, и то на нула, за тъкмо половин час игра.

Във втората част Дарси реагира и стигна до пробив в петия гейм, само че нашият тенисист резервира самообладание и направи рибрейк в идващия гейм. При 4-3 в своя изгода Кузманов употребява медицински таймаут поради пришка на крайници. Това не повлия на българина и той проби за пети път в мача опитния Дарси, а по-късно сервира сполучливо за завършек на дуела.

Така, България се нуждае от още една победа в идващите два мача с белгийците, с цел да се класира на четвъртфиналите в дебютното издание на ATP Cup. Следва дуелът на сингъл сред първите ракети на двете страни Григор Димитров и Давид Гофен.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР