Димитър Главчев, когото познавам, е един изключително отговорен и принципен

...
Димитър Главчев, когото познавам, е един изключително отговорен и принципен
Коментари Харесай

Румен Христов: Главчев е принципен човек

Димитър Главчев, който познавам, е един извънредно виновен и кардинален човек. Надявам се да свърши съзнателно отговорностите, които поема и да организира едни почтени избори, които са в интерес на всички политически обединения. Това съобщи пред публицисти ръководителят на СДС Румен Христов, който разяснява решението на държавния глава да разпореди на Димитър Главчев съставянето на длъжностен кабинет.

„ Доколкото разбрах от президента, той е единственият, който е приел тази тежка задача. Второ – право на президента е да избере всред десетте посочени лица, които биха могли да заемат тази позиция, кой ще бъде определеният “, сподели Христов. 

Румен Христов коментира дадената поръчка от Димитър Главчев, че ще показа състав на държавно управление, „ равно отдалечено от всички политически сили “.

Едно държавно управление може да бъде доминирано от хора, които си имат своите пристрастия, само че работят независимо по време на тези три месеца. Не можем да постановяваме някакви заклинания кой да бъде и кой да не бъде, въпросът е хората да свършат работата, за която са изпратени там, добави Румен Христов.

Председателят на СДС коментира темета преди днешния извънреден конгрес на политическа партия „ Движение Гергьовден “, за който участва дружно с народния представител от ГЕРБ Тома Биков. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР