Димитър Главчев избра страна. Ако наистина е имал собствен избор

...
Димитър Главчев избра страна. Ако наистина е имал собствен избор
Коментари Харесай

Лена Бориславова: Съставът на служебния кабинет е силно провокативен

„ Димитър Главчев избра страна. Ако в действителност е имал личен избор при нареждането на този кабинет, той избра страната на ГЕРБ-ДПС и остави в кабинета тези министри, които от наша позиция бяха мощно подложени на критика поради подозрения в това, че те ще обезпечат почтени и самостоятелни избори. А точно министърът на електронното ръководство и вътрешният министър “.

Това разяснява в „ Тази неделя “ Лена Бориславова от „ Продължаваме промяната “ (ПП).

По думите ѝ съставът на този длъжностен кабинет е освен политически недопустим за Политическа партия, а е мощно провокативен и повдига извънредно доста озадачаващи въпроси във връзка с трите огромни абсурда сега.

„ Първият огромен скандал е обвързван с „ Турски поток “ и енергетиката. Другият огромен скандал е обстановката в правосъдната система.

За нея измененията в Конституцията са положителни и те реализират задачата на Политическа партия президентът да не може едностранно и без никакъв надзор да избира кой да бъде длъжностен министър председател.

По отношение на Калин Стоянов тя съобщи, че не може да има митинги, да има рецензии по отношение на неговата работа и да отхвърля да дава отговор на въпросите на депутатите в Народно събрание и по-късно Димитър Главчев да го назначава.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР