Димитър Бербатов заяви, че не бива хората да очакват от

...
Димитър Бербатов заяви, че не бива хората да очакват от
Коментари Харесай

Бербатов: Не очаквайте да вкарвам голове

Димитър Бербатов съобщи, че не трябва хората да чакат от него попадения, защото играе в халфовата линия в новия си отбор „ Керала Бластърс “. 36-годишният футболист употребява формалния си профил в инстаграм, посредством който направи послание към почитатели си и тези на индийския тим.

„ Трябва да разтегнем, предстоят доста мачове – написа Бербатов под фотография, на която тренира с ластик. – Наистина се любувам на новата си позиция в халфовата линия. Не очаквайте обаче от мен голове. Ще се пробвам и сътворявам положения за моите съотборници. “

И някогашният нападател към този момент го прави. При равенството против „ Мумбай Сити “ (1:1) в мач от миналия кръг на индийското състезание, българинът се регистрира с основен пас, с помощта на който „ Керала Бластърс “ вкара гол. Силните изяви на Берба в дуела бяха оценени от локалната преса. Бившият състезател на „ Манчестър Юнайтед “ даже бе разгласен за диригент на водения от Рене Мюленстийн отбор. Бербо има към този момент 3 мача като полузащитник, в които тимът му записа 3 ремита.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР