Димитър Бербатов, Стилиян Петров и Мартин Петров изнесоха една финална

...
Димитър Бербатов, Стилиян Петров и Мартин Петров изнесоха една финална
Коментари Харесай

Димитър Бербатов: Ще има две охранителни фирми на Конгреса, сякаш очакват да се сбием вътре

Димитър Бербатов, Стилиян Петров и Мартин Петров изнесоха една крайна конференция пред медиите ден преди началото на изключителния Конгрес за избор на нов президент на Българския футболен съюз. На него кандидат-президентът насочи нови рецензии към актуалното управление на Съюза, засягайки тематиката с разноските към организацията.

„ Ще има две разнообразни охранителни компании - една вътре и една извън. Защо е тази вътре? Ние ще се бием ли? “, попита риторично Бербатов, представен от Gong.

Цената на организацията към Конгреса възлиза на 400 хиляди лева, съгласно Емил Костадинов, който предходната седмица изнесе някои елементи. Той призна, че нарасналите разноски се дължат най-много на противоепидемичните ограничения.

Берба бе запитан и за случая от 2019 година, когато атакува един от охранителите на Национална спортна база „ Бояна “. Видео в обществените мрежи бе оповестено, с цел да покаже грубата реакция към служителя на реда. Той призна за случая, само че изясни, че е получил позвъняване от едната си щерка, че е била зле, до момента в който е спортувала там. В желанието си да помогне бързо на момичето, той се ядосал на мъжа, тъй като го възпрял от влизане в обекта.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР