Димитър Бербатов превърна дъщеря си Деа в новото златно момиче

...
Димитър Бербатов превърна дъщеря си Деа в новото златно момиче
Коментари Харесай

Бербо прави дъщеря си „златно момиче”

Димитър Бербатов трансформира щерка си Деа в новото златно момиче на художествената гимнастика. 10-годишната чародейка е наследила спортния ген на татко, научи HotArena .

От известно време Деа тренира художествена гимнастика и е много добра. Момиченцето е записано в частен клуб и тренировките му се организират в базата на националния тим в Бояна, написа „ България през днешния ден ”.

Именно там са избрали да я образоват Бербатов и Елена, защото и фамилният им дом е наоколо.

Малката е доста запалена и извънредно съзнателна в тренировките. Има и качества, тъй че може след време да е едно от новите „ златни девойки ” на България.

Често пъти футболистът води самичък щерка си на тренировките и даже следи част от заниманията й. Той даже записа малко клипче в „ Инстаграм ” по този мотив.

На един от клиповете една от лъскавите топки доближи до Бербатов, който сподели, че владее даже и лъскавите кълба в гимнастиката.

Понякога с него е Елена, както и дребната им щерка Елиа. Тя също демонстрира интерес към спорта и не би било изненада, в случай че скоро и нея запишат да тренира.


Доскоро Бербатов криеше дъщерите си от всички, само че в последно време постоянно ги води по разнообразни начинания. Те се появиха обществено на благотворителния мач на фондацията на нападателя и тази на Луиш Фиго.

Сега, постоянно голмайстор номер едно на националния тим за всички времена, споделя любопитни моменти с двете девойки.

От тях излиза наяве, че Деа, с изключение на спортния ген е наследила и гения му да рисува.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР