Димитър Бербатов отново атакува ръководството на БФС. Кандидатът за президент

...
Димитър Бербатов отново атакува ръководството на БФС. Кандидатът за президент
Коментари Харесай

Димитър Бербатов към БФС: Е, преспахте, какво решихте?

Димитър Бербатов още веднъж нападна управлението на БФС. Кандидатът за президент на федерацията разгласява видео в обществените мрежи, в което попита дали ще има оставки след срамната загуба с 0:2 от Литва.


" Никой от ръководителите на българския футбол не пожела да приказва пред медиите преди заминаването за Албания. Защо ли не се изненадваме? Те нямат както да кажат. Ще ги питат за оставки, за вдишване на отговорност, за решения и те несъмнено ще им кажат следното: Трябва да преспим, ще забележим, ще решим. Е, преспахте, какво видяхте и какво решихте? Защото нищо не чуваме и нищо не виждаме толкоз доста време ", стартира някогашният национал.

" Иначе триумф на тима против Албания. Дано реализиран добър резултат момчетата и в случай че това се случи, тогава част от ръководителите на българския футбол, тези по-наглите, по-изкуствено наперените, несъмнено ще излязат пред медиите и ще кажат следното: Ето, видяхте, добър резултат против добър тим, това е началото, по този начин се прави, в този момент не успяхме да се класираме, но другия път. И по този начин постоянно ще е другия път след толкоз доста време, като задачата е да се приспи това неодобрение следващо, което се е получило в този момент, а единственото, което се получава, е надграждане в непросветеност, несръчност и в проваляне на българския футбол ", сподели още Бербатов. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР