Димитър Бербатов, който загуби изборите за президент на БФС от

...
Димитър Бербатов, който загуби изборите за президент на БФС от
Коментари Харесай

Бербатов: Няма смисъл да опитваме пак

Димитър Бербатов, който загуби изборите за президент на БФС от Георги Иванов-Гонзо, съобщи, че е поздравил спечелилия, тъй като не е видял нищо неправилно и добави, че би трябвало да му се даде време да развие своите хрумвания. Голмайстор №1 в историята на националния тим добави, че е нужно успокоение след всичките кавги от последните месеци.

" Клубовете взеха решение. Това е тяхно решение, тяхно право. Можем да вървим с високо вдигнати глави. Изборът беше на клубовете и те гласоподаваха за Георги Иванов. Поздравихме го, пожелахме му триумф. Не видяхме нищо неправилно в залата. Това значи, че клубовете са създали точния и верен избор за тях.

Един човек не може да е коректив. Трябва да имаш болшинство, с цел да взимаш решения. Надявам се, че българският футбол да върви в вярната посока, само че в профил.

Няма смисъл да опитваме отново. Нека дадем време на новия президент, тъй като е получил доверието на клубовете. Има задоволително неща, с които ще се занимавам. Това, което зависеше от нас, го направихме. Дадохме всичко от себе си по верния метод.

Когато изгубиш, в никакъв случай не е хубаво. Ще вършим анализ по кое време и по какъв начин го направихме. Клубовете дефинираха техния претендент и това е Георги Иванов. Той е част от управлението на БФС и може да се одобри, че няма смяна, само че това ще го разберем след това.

Ние започнахме цялата борба, с цел да създадем по този начин, че да се тръгне към смяна. Нека му дадем време на новия президент, само че да не стане замяна. Показахме през всички вас какво желаеме да създадем.

Няма защо да съжаляваме. Където и да отидем, хората ще ни посрещат с усмивка. Опитахме се да тръгнем управнически в друга посока. Всеки си има различен живот. Съдебните борби изморяват всички. Трябва да се даде късмет на новия президент. Разбирам разочарованието, някои желаеха да сме ние.

Започнахме това нещо, доведохме го до дъно. Само че краят не е толкоз благополучен.

Не отиваме на никое място, не изчезваме от земята. Ние сме тук. Ще поддържаме връзка, само че всеки си отива в неговата сфера, където работи. Има си отговорности, семейство, живот.

Спокойствие е нужно след всичките кавги и цялото напрежение. Нормално е да дадем време на новия президент да забележим какво и по какъв начин ще го направи с новите хора. Надяваме се българският футбол да тръгне в вярната посока. Дали ще има мачове на националния тим или не, си го вземат решение почитателите. Нямаме право да се оплакваме. Имаме какво да вършим. Борихме се, не се получи, само че това е. Падаш, побеждаваш, не се получи. Винаги сме подкрепяли националния тим. Надяваме се момчетата да се развиват и дай Боже на европейско или международно състезание ", съобщи Бербатов след провалянето.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР