Димитър Бербатов и Стилиян Петров отправиха поредни тежки критики към

...
Димитър Бербатов и Стилиян Петров отправиха поредни тежки критики към
Коментари Харесай

Бербо и Стенли с мощни залпове срещу Боби Михайлов, искат ФИФА да го отстреля

Димитър Бербатов и Стилиян Петров насочиха следващи тежки рецензии към управлението на БФС посредством свои публични канали във Facebook.

На страницата на " Р-Еволюцията е тук " в обществената мрежа Бербо нападна непосредствено и ФИФА поради проявен двоен стандарт, миропомазан от който е Борислав Михайлов.

Бившият нападател на " Байер " (Леверкузен), " Тотнъм " и " Манчестър Юнайтед " дава за образец, мегаскандала с Луис Рубиалес, който в неделя вечерта подаде оставка като началник на Испанската футболна федерация поради абсурда с целувката с националката на " Ла Роха " Дженифър Ермосо. Факт е, че още при започване на 3-седмичната сага ФИФА в профил Рубиалес за три месеца.

" Общественият напън за отстраняването му от поста е голям, написа в поста на Бербатов и компания. - ФИФА образува етично дело против Рубиалес и го в профил от поста му за 90 дни. Очаква се ФИФА да упорства за наказване от 15 години, в които той да няма право да се занимава с футбол. (След това Рубиалес подаде оставка.)

По смисъла на разпоредбите на ФИФА, обвиняването в полово посягане е еднообразно по тежест нарушение с това в расизъм, черно тото и корупция. А това са част от обвиняванията, които не просто „ висят на врата “ на Борислав Михайлов, само че изрично уронват оскъдните останки от престижа на българския футбол. "

Паралелът е другарство на Михайлов, съгласно футболната съпротива, със международния необут на " черното тото " Дан Тан около " българската връзка " Костадин Хаджииванов. Преди години претендиращият да заеме поста на Михайлов в БФС някогашен национал разгласява негова фотография с Тан на празненство по случай Нова година в Сингапур.

Тогава екипът на Бербатов изнесе някои обстоятелства и зададе въпроси, като те са повторени в този момент. Както и фотографията.

" Скандалът за черно тото гръмна по време на приятелския дуел Естония-България през февруари 2011 година, договорът за който е бил подписан единствено два дни след новогодишното тържество. И макар че българските управляващи тогава не ревизираха случая, ФИФА проверява и анулира резултата от мача, а основният арбитър беше задържан в Унгария ", написа №9.

Нататък той напомня и други грехове на Михайлов, за които можете да прочетете в линка. И задава въпрос:

" Защо ФИФА не демонстрира същата неотстъпчивост и отношение към провиненията на Борислав Михайлов, който неведнъж е уронвал престижа на българския и международния футбол, както международната федерация направи с президента на Кралската испанска футболна федерация Луис Рубиалес? "

Стилиян Петров: Камъни и колове би трябвало за тези таратутняци

Стилиян Петров визира последния мач на националите - трагичната загуба от Черна гора с 1:2 в Подгорица. След нея България загуби и научен късмет за Евро 2024.

Той задава ред риторични въпроси, като даже предвижда, че " в този момент следва промяната на следващия треньор ".

" За следващ път един си потегля и идва идващият, а процесът на ръководство и дейностите на управителните органи си остават все същите – остарели, некомпетентни и компрометирани, реди Стилиян. - Докато тези управници не бъдат изритани и държани под отговорност за всичките им управнически недъзи, няма да усетим онази приятност още веднъж.

Единствено цялата българска общност може да извърши това. Защо? Защото няма по какъв начин да заплащат на съдии в съдилища, няма по какъв начин да заплашват клубове, няма по какъв начин да дават обещание оскъдни заплатки на затънали до гушата сънародници. Камъни и колове би трябвало за тези таратутняци.

„ Българи, юнаци “, а не „ мафия “ желаеме да чуваме на мачовете на националния тим. Българи юнаци, подкрепящи нашите момчета. "
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР