Диляна Попова призна, че майчинството я е променило много –

...
Диляна Попова призна, че майчинството я е променило много –
Коментари Харесай

Диляна Попова: Борил ме учи на търпение

Диляна Попова призна, че майчинството я е трансформирало доста – научила се е да обича абсолютно и да знае, че постоянно има някой, който е по-голям от нея. Борил, чиито татко е Асен Блатечки, е на фаза, в която  ѝ задава по 16 пъти дневно един и същи въпрос. Момченцето е копие на баща си, само че е наследило ината на майка си.

Актрисата, модел и дизайнер показа още по Нова телевизия, че има постоянна и специфична връзка със сестра си, която е с три години и половина по-голяма от нея. Каката постоянно ѝ дава религия, че има човек, който ще я поддържа каквото и да се случи, та даже да не е склонен с нея. Именно сестра ѝ я води на кастинг във модерно организация и с помощта на нея Диляна Попова през днешния ден има възходяща кариера. От работата си на модел пък се научила на автономия и да се оправя на всички места по света.

Диляна Попова показа, че усеща напрежението в хората, както и терзанието им да поддържат връзка с най-близките си. Самата тя е уверена, че всеки от нас ще се сблъска с ковид, само че се тормози за родителите си и за тези хора, които постоянно дефинират като рискови.

Диляна остава най-големият почитател на лятото в каравана – през последните 6-7 години този вид почивка й носи голяма приятност от общуването с природата и вътрешна независимост. Попова не може да си показа да е на море в България и да е на хотел. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР