Диляна Попова не е просто красива жена, а и талантлива

...
Диляна Попова не е просто красива жена, а и талантлива
Коментари Харесай

Диляна Попова и нейните секси, свежи летни визии

Диляна Попова не е просто красива жена, а и надарена персона с безукорен усет към модата.

Не всеки човек може да се похвали с добър нюх за облекла. Има доста богати и известни, които обаче не могат да намерят своя жанр, до момента в който с Диляна нещата стоят много по-различно в това отношение.

Попова постоянно е изпъквала, а в Инстаграм, където тя постоянно споделя свои фотоси, с просто око си проличава, че служи и като ентусиазъм на много млади девойки. Вижте в канала във vbox7:

Стилът на Диляна е пресен, неналожителен и доста натурален. Красивата актриса обича да залага през лятото на по-цветни облекла, направени от леки материи.
               

A post shared by (@dillyanapopova) on Jul 26, 2020 at 12:09am PDT

От пъстри и юношески къси панталонки и топове, до красиви и изчистени ленени панталони и блузи в бяло, които са изключително подобаващи за приятни разходки през топлите летни вечери.

Диляна залага на естествената визия, при нея няма да видите прекалено много грим, а единствено леко наблягане на естествените ѝ дадености, което я прави още по-голям магнит за мъжете.
               

A post shared by (@dillyanapopova) on Jul 2, 2020 at 2:55am PDT

Скоро красивата актриса и модел бе на родното море. За почивката си тя бе избрала прелестни тоалети. Тя бе избрала Приморско за лятната си почивка, а компания ѝ правеше различен обичан български артист – Калин Врачански, с който са близки другари. 

" Лято е... и нищо повече не желая, с изключение на нашето море и моите другари ", написа Диляна към общата им фотография. Подобна фотография е качил и Врачански, само че към нея е написал: С приятелче на море.
               

A post shared by (@dillyanapopova) on Jun 20, 2020 at 12:00am PDT

Малко по-късно Диляна качи друга своя фотография, на която е облечена много пъстро. в Тя е с забавен ретро бански от две елементи, въодушевен от стила на 90-те години. 

Облеклото се състои от яркожълти бикини и зелен топ, които Попова е съчетала с гумени ботуши с дължина съвсем до коляното и тъмни очила. 

" Back to 90’s..
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР