Дилър на наркотици е задържан от служители на сектор „Противодействие

...
Дилър на наркотици е задържан от служители на сектор „Противодействие
Коментари Харесай

Оставиха в ареста мъж, хванат с наркотици, металдетектор и оръжие

Дилър на опиати е арестуван от чиновници на бранш „ Противодействие на престъпната престъпност “ при ОДМВР-Пазарджик, оповестиха от ОДМВР.

Действията на полицейските чиновници са извършени под наблюдението на прокурор от Окръжната прокуратура в Пазарджик. След извършени действия в границите на няколко месеца, криминалистите пристъпили към реализация на интервенцията. При инспекция в жилището на 40-годишен мъж от Пазарджик органите на реда разкрили към 84 грама суха листна маса, който при направения полеви наркотест реагирала позитивно на марихуана. Открити са още електронна везна, металдетектор, старинна монета, нерегистрирана пневматична пушка. Мъжът е престъпно проявен, прочут на органите на реда, наркозависим. Извършвал е незаконната си активност с изключение на в регионалния град и в района, като е разпространявал главно марихуана, амфетамин и метадон. Предстои да се откри и дали откритата пневматична пушка не е модифицирана за пукотевица с малокалибрени муниции. Арестът на дилъра е продължен от прокурор със 72 часа.

По-късно съдът е наложил и най-тежката мярка за неотклонение – „ задържане под стража “. Продължават процесуалните дейности за документиране на незаконната му активност.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР