Дилър на гласове разказва схемата за търговия с вот у

...
Дилър на гласове разказва схемата за търговия с вот у
Коментари Харесай

ИНФЛАЦИЯ! Дилър на гласове: Вече даваме по 150 лева на човек!

Дилър на гласове споделя схемата за търговия с избор у нас - от най-ниското до най-високото ходило. Той е на върха на пирамидата в пазаруването на гласове от 20 години и не е пропущал избори. По думите му един глас на идните избори на 2 април коства най-малко 150 лева. 

„ Говорим за първа ръка и оттова надолу стартира всеки по веригата да си отделя някакви пари. Образно казано, мисля, че до елементарния човек ще стигнат 50 лв. в най-хубавия случай. Това си е пирамида. Един или два дни преди изборите минават и им се дават парите и чакаме резултати “, споделя дилърът на гласове пред bTV.

„ Босът си е необут, под него има примерно десетина души, които дават отговор за някакъв регион или улица. Те са длъжни преди този момент да минат, да видят какъв брой хора има, кой има право на глас, записват си ги, и рапортуват. От тази улица можем да изкараме толкоз хора, дават им се парите “, разкрива още мъжът. 

Как разбираш дали индивидът е дал своя вот за тях?

„ Броиш в секцията. Знаеш, че от улица Х би трябвало да излязат примерно 20 гласа, те не излизат еди какъв брой си. Усеща се и не му се заплаща, това е ", споделя той. 

Предаването на парите от партиите към босовете става с подставени лица, разкрива източникът ни.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР