Дигитални фотоапарати ще спечелят победителите в конкурса за фоторазказ Търговище

...
Дигитални фотоапарати ще спечелят победителите в конкурса за фоторазказ Търговище
Коментари Харесай

Фотоапарати за победителите в конкурса „Търговище днЕС”

Дигитални фотоапарати ще завоюват спечелилите в състезанието за фоторазказ „ Търговище днЕС “, който Общината разгласи през януари, а срокът за кандидатстване изтича на 10 април. Идеята е да се покажат разнообразни аспекти на локалните обичаи, обичай, просвета, метод на живот, спорт и развлечения, учебна и улична среда, в подтекста на европейските полезности и знаци.

Определени са две възрастови групи – за възпитаници от пети до осми клас и за по-големите девети-дванайсти.

Желаещите да вземат участие би трябвало да изпратят до 10 авторски фотоси, подредени във фоторазказ, на и-мейл: [email protected] или да ги подадат персонално в Центъра за административно обслужване на Общината, записани на CD/DVD и запечатани в плик с надпис: „ За присъединяване в състезанието за фоторазказ „ Търговище днЕС “.

Призьорите ще получат фотоапарати. Техните подгласници ще си тръгнат с цифрови фоторамки, а за трето мястото са планувани карти памет. Всички отличени ще получат и книга за фотографията.

Община Търговище разгласи състезанието по отношение на председателството на България на Съвета на Европейския съюз. Условията за присъединяване са оповестени на уеб страницата на локалната администрация.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР