digital.bgЗа съжаление, силата на сигнала на смартфона не е константна

...
digital.bgЗа съжаление, силата на сигнала на смартфона не е константна
Коментари Харесай

Как да подобрите сигнала на вашия смартфон

digital.bg

За страдание, силата на сигнала на смарт телефона не е константна големина. Вашата местна мрежа, телефонът ви, операторът ви и разнообразни типове разстройства към вас дефинират силата на сигнала на телефона ви.

Какво вършиме, в случай че въобще не можете да получите сигнал или когато сигналът ви е незадоволителен? От Digital Trends имат няколко оферти за това по какъв начин да подобрите сигнала на вашия смарт телефон.

Променете местоположението си

 

Нормално е в дома ви или в офиса ви да има мъртви точки. Те могат да бъдат породени от разстройства или строителни материали, блокиращи сигнала. Най-простото решение е да се преместите някъде другаде. Отидете до прозореца или излезте на терасата, намерете място, където сигналът е добър.

Махнете калъфа на телефона

Калъфът ви за телефона може да пречи на силата на вашия сигнал, изключително в случай че в него има метал. Махнете го, с цел да видите дали това оказва помощ.

Използвайте Wi-Fi

Най-вероятно вкъщи си или в офиса има Wi-Fi мрежа, тъй че за какво да не я употребявате за реализиране на позвънявания? На Apple iPhone, отидете до Settings –> Phone –> Wi-Fi Calling и се уверете, че опцията е включена.

 

На Android тази алтернатива може да се намира на друго място на другите модели телефони, тъй че използвайте функционалността за търсене в горната част и извършете търсене с Wi-Fi calling. Ще би трябвало също да се свържете с вашия оператор, с цел да разберете каква е неговата политика за позвъняванията по Wi-Fi. Ако мобилния оператор не предлага тази опция, може да употребявате уместно приложение Много от най-добрите приложения за съобщения също ви разрешават да организирате диалози през вашата Wi-Fi мрежа, макар че индивидът, който търсите, също ще би трябвало да има това приложение.

Проверете настройките си

 

На iPhone отидете до Settings –> Cellular. На Android, посетете Settings –> Network & internet, а в случай че устройството ви е Samsung отидете до Settings –> Connections –> Mobile networks. Ако не можете да видите казуса, може би си коства да рестартирате  настройките, с цел да видите дали това оказва помощ.

 

На iPhone, отидете до Settings –> General –> Reset –> Reset Network Settings, само че имайте поради, че това също ще нулира вашите Wi-Fi мрежи и пароли, тъй че ще би трябвало да ги настройвате още веднъж. На Android нещата са разнообразни съгласно устройството което имате, на Pixel 4 отидете до Settings –> System –> Reset options –> Reset Wi-Fi, mobile, and Bluetooth, а на Samsung Galaxy S10 отидете до Settings –> General management –> Reset –> Reset network settings.

Сменете вашия оператор

Повечето оператори имат карта на покритие, която демонстрира какви области покрива тяхната мрежа и какъв тип връзка можете да очаквате. Направете малко изследване, с цел да намерите най-доброто  покритие във вашия регион и помислете за прекосяване към оператора, който го предлага.

Проверете къде е най-близката до вас клетъчна радио кула

 

Има потребен уеб страница, наименуван Cell Mapper, който може да ви е от изгода. Уверете се, че изберете вашия оператор, с цел да намерите най-близката кула.

Вземете устройство за увеличаване на сигнала

Инвестирайте в усилвател на сигнала или ретранслатор на сигнала. Важно е да запомните, че тези устройства работят единствено в случай че към този момент има сигнал. Те също могат да причинят разстройства. Добре е да прочетете евентуалните проблеми, свързани с сигурността и сигурността, в случай че обмисляте да си купите някое от тези устройства за вашия дом или офис.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата Ако сте не запомнили вашата ключова дума можете да я възстановите от тук .
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР