digital.bgНямате нужда от скъпо членство във фитнеса или да купувате

...
digital.bgНямате нужда от скъпо членство във фитнеса или да купувате
Коментари Харесай

4 безплатни начина да тренирате вкъщи без оборудване

digital.bg

Нямате потребност от скъпо участие във фитнеса или да купувате нова екипировка, с цел да се поддържате във форма. От Make Use Of преглеждат 5 безвъзмездни метода за трениране като оставят вас да решите къде да изпълнявате упражненията – вкъщи, навън в парка, в хотелска стая или даже на работа. Може даже да избирате равнища на компликация на самите извършения.

1. NBC Better’s Bodyweight Schedule (уеб)
 



 

Стефани Мансур е основала 30-дневна силова подготовка, основана на упражненията за загуба на телесно тегло. Това е измежду най-простите управления, с ясни графици за тези, които в този момент стартират. Мансур разделя тренировката на три категории: горната част на тялото, долната част на тялото и главните извършения. Всеки ден се концентрира върху една от тях. Тренировките са налични и за тези, които не са в най-хубавата форма сега. Мансур дава голям брой извършения за всяка категория (демонстрирани с видеоклипове) и ви предлага да ги повторите толкоз пъти колкото желаете.

 
2. Learn To Muller (уеб)


 

През 1904 година спортистът Дж. П. Милър написа книгата си „ My System “. В нея той разказа набор от 18 извършения, които могат да се създадат във всеки дом за 15 минути. Книгата беше всеобщ шлагер и самият Франц Кафка я предложи на всички.

 

Learn To Muller ви дава истинската книга, както и ясно управление за това по какъв начин да се впишете в „ My System “. „ My System “ е шестседмичен курс, с съществени извършения, които постепенно ви надграждат до цялостната подготовка. Последният стадий е енергична 15-минутна подготовка от 18 извършения.

 
3. Nerd Fitness’s Beginner and Advanced Workouts (уеб)


 

Уебсайтът разполага с отлични управления както за тези, които желаят да влязат във форма по този начин и за тези, които към този момент са в добра форма. Тренировката за начинаещи е 20-минутна, с няколко спомагателни минути за загряване. Ръководството включва GIF файлове за по-лесно асимилиране на упражненията.
 4. GymnasticBodies Project (уеб)
 



 

Бившият треньор на националния тим по гимнастика на Съединени американски щати, Кристофър Сомър има собствен личен режим на извършения, наименуван GymnasticBodies. Официалната версия е платена, само че той постоянно пуска къси клипове в Instagram. Така фитнес треньорът и блогърът Антраник Кизирян се е заел с работата по категоризиране и систематизиране на всички тези извършения на своя уеб страница.

 

В акаунта на GymnasticBodies в Instagram ще намерите доста повече видеа, защото Кизирян е избрал единствено тези, които са малко по-различни от тези, които нормално елементарно се намират. Трябва също да разгледате канала на GymnasticBodies в YouTube, където ще намерите и сходни видеоклипове, някои от които са по-задълбочени от това, което ще намерите в Instagram.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финсова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР