Дигата е поправена и ситуацията с пробива на шламохранилището в

...
Дигата е поправена и ситуацията с пробива на шламохранилището в
Коментари Харесай

Поправиха пробитата дига на шламохранилището в Перник 

Дигата е поправена и обстановката с пробива на шламохранилището в Перник е овладяна с помощта на своевременната реакция на локалната и държавната власт, съобщи министър Младен Маринов  Младен Маринов Младен Маринов е роден на 21 ноември 1971 година в Тетевен. Завършил е "Право'' в УНСС,, представен от пресцентъра на ОД на Министерство на вътрешните работи.

Трима министри - Младен Маринов  Младен Маринов Младен Маринов е роден на 21 ноември 1971 година в Тетевен. Завършил е "Право'' в УНСС,, Емил Караниколов  Емил Караниколов Емил Караниколов е министър на стопанската система. Роден е на 3 юни 1980 година През 2001 година приключва право в, Емил Димитров и шефът на Главна дирекция "Пожарна сигурност и отбрана на популацията " Николай Николов дойдоха в Перник поради пробива в шламохранилище "Седми септември ".

Евакуираха пернишки квартал. Дига на хвостохранилище се скъса

Министър Младенов означи, че навреме са били взети ограничения за изтегляне на поданици, населяващи къщи в най-ниската част на кв. "Калкас ". За случая е известен основният прокурор Иван Гешев, заяви още вътрешният министър.



Той увери, че полицейските и пожарни екипи ще останат на място до цялостното премахване на повредата. Към момента не се наляга спомагателна евакуация.

Кметът на Перник: Само блокове с роми са евакуирани. Затворен е пътят София-Кюстендил

Министърът на стопанската система Емил Караниколов  Емил Караниколов Емил Караниколов е министър на стопанската система. Роден е на 3 юни 1980 година През 2001 година приключва право в добави, че сигналът за повредата е получен в 9.15 часа. След преодоляването ѝ експерти от Регионална инспекция за опазване на околната среда ще извършат проби на водата.

По думите му стартират инспекции, които ще обясняват аргументите за зародилия проблем, ще се търси отговорност на притежателя на оборудването. Няма заплаха за популацията на Перник, е декларирал още министър Караниколов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР