Диетоложката на звездите Енджи Касабие ще разкрие тънкостите в здравословното

...
Диетоложката на звездите Енджи Касабие ще разкрие тънкостите в здравословното
Коментари Харесай

Енджи Касабие учи младежи на здравословно хранене

Диетоложката на звездите Енджи Касабие ще разкрие тънкостите в здравословното хранене пред най-малките поданици на град Хисаря. Лекцията на звездата, която се разписа с присъединяване в любовния сезон на „ Вип Брадър “ е част от програмата „ Лятна младежка асамблея за здравословно хранене”, за която Жени Калканджиева и Цвети Николова, взаимно с фондация “Свобода от страха” подписаха контракт с Министерство на младежта и спорта.

Освен Касабие, в чийто лист с клиенти влизат звезди от ранга на Силвестър Сталоун, в ролята на дипломат на идеята ще бъде и фолк певицата Кали.

Проектът е комплекс от действия и начинания, обвързани с настоящи потребности на младежката общественост като предварителна защита против храненето с нездравословни за здравето храни и питиета. „ Ще стартираме с провеждането на 3-дневен конгрес в интервала 15 – 17.06.2018г., който ще се осъществя в град Хисаря и което ще събере 50 младежи на възраст 15-29 години. Участниците ще придобият знания за отрицателните последствия от храненето с нездравословни храни, за различаване на нездравословните и потребни храни и за смисъла им по отношение на поддържането на здравословно тегло “, разясняват уредниците.

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР