Диетик предупреди за потенциалните здравни рискове“, свързани с овесеното мляко

...
Диетик предупреди за потенциалните здравни рискове“, свързани с овесеното мляко
Коментари Харесай

Диетолог предупреждава за рисковете от овесеното мляко – казва, че „не е толкова здравословно, колкото си мислите“

Диетик предизвести за евентуалните „ здравни опасности “, свързани с овесеното мляко – евентуално разбивайки общоприетия мит, че растенията- основаните млека са по-добри от млечните артикули.

Рийма Пилай, диетолог в Dietitian Fit, твърди, че макар известността си, овесеното мляко може да не е толкоз здравословно, колкото наподобява. Говорейки за него, Reema сподели: „ Млечното мляко обезпечава източник на протеини, калций, йод и витамини A, B12, D. Протеинът, който съдържа, обезпечава всички съществени аминокиселини, което значи, че млякото е пълностоен протеин. Овесеното мляко е безпаричен източник на протеини и естествено не е източник на доста от питателните субстанции, които млечните артикули съдържат. "

" Въпреки че доста от предлаганите на пазара овесени млека ще бъдат обогатени (освен в случай че не купувате органични овесени ядки мляко). Не забравяйте да изберете овесено мляко, което е обогатено с витамин B12 и D, калий и фосфат, калций, йод и рибофлавин. " В своя експертен съвет тя сподели...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР