Диетата се отличава с това, че когато я следваме, можем

...
Диетата се отличава с това, че когато я следваме, можем
Коментари Харесай

Даваме шестица на диетата “5 към 2”

Диетата се отличава с това, че когато я следваме, можем да се любуваме на разнообразна храна по наше предпочитание през по-голямата част от времето.

Най-важното предписание, което би трябвало да съблюдаваме при този режим, е да се храним в съответствие 5 към 2, т.е. пет дни от седмицата протичат обикновено, без изключително ограничавания, а два от тях си отделяме на ограничавания. Така диетата не ни задължава прекомерно, а по едно и също време с това отново реализира резултат.

Какво би трябвало да бъде менюто ни през тези два дни на ограничавания? Тогава се стремим да не надвишаваме над 500 калории за деня. С това слагаме тялото си в режим на фастинг и рестартираме целия ни организъм. В резултат горим повече калории, забързваме метаболизма и подобряваме здравето си. Според някои изследвания този режим ще ни помогне даже да понижим равнищата на инсулин.

 Даваме шестица на диетата

Още по-добрите вести са, че дните на фастинг не е нужно да са един до различен, даже съгласно експертите ще е по-полезно за нас да има най-малко два дни обикновено хранене сред тях.

Важно е, несъмнено, да не стигаме до крайности през останалите пет дни. Ако се нахвърлим върху храната, без да се замисляме какво слагаме в тялото си, ще реализираме доста по-малко резултати. Но хубавото е, че въпреки всичко ограничението не е толкоз огромно и стига да не ядем при всяко хранене бързи закуски, хамбургери и сходни, бързо ще можем да свалим непотребните килограми.

10 храни, които се борят с целулита

 

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР