[Dibla] [Dibla] В периода 28-29 април 2017 г. проведе поредното

...
[Dibla] [Dibla] В периода 28-29 април 2017 г. проведе поредното
Коментари Харесай

Джия 2001 представят нов продукт пред екипа на Дибла

[Dibla] [Dibla] В интервала 28-29 април 2017 година организира следващото сполучливо тимбилдинг събитие, събиращо на едно място компаниите сътрудници от Годишната партньорска стратегия на платформата с едни от най-успешните и одобрени интериорни в страната – техните най-хубави достижения за миналата година можете да видите на страниците на първокласното издание на. Този път дизайнерите от гилдията имаха опция да се срещнат от близко с новите артикули на общителните домакини от Джия 2001, същински експерти в областта на вноса и търговията със строителни материали, фаянс, гранитогрес и санитарна керамика.

Сборен пункт за 19-те интериорни дизайнери и архитекти, участници в събитието, беше град Русе, където сътрудниците на платформата от Джия 2001 показаха новата система за стени и под PANDOMO TerrazzoBasic. Материалът – гланциран или гладък, може да бъде употребен за построяването на под, стени и таван. След представянето, провело се в най-новата изложбена зала на компанията, чието публично разкриване следва, протече оживена полемика за практическото потребление на новия артикул, неговите преимущества и характерности.
Гостоприемните домакини се бяха погрижили и за развлекателната креативна част от събитието, която да съкрати още повече дистанцията, да сътвори другарска и спокойна конюнктура за работа в екип и шерване на хрумвания. Щом се срещнаха с предизвикателната задача – основаване на дизайн за плочка без ограничавания в размера, дизайнерите се почустваха в свои води и ентусиазмът бързо завладя всички присъстващи. Наградата беше не по-малко мотивараща. Победителят ще получи личния си сбъднат план в заложените от него размери. Съвсем скоро ще можете да научите кой е награденият план от уеб страницата на платформата.

Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР