Диана Габровска е напът да влезе в Биг брадър!Новината изплува

...
Диана Габровска е напът да влезе в Биг брадър!Новината изплува
Коментари Харесай

Бомба! Порнокралицата Диана Габровска влиза в "Биг брадър"?

Диана Габровска е напът да влезе в " Биг брат "!

Новината изплува по време на онлайн видеочат онлайн на порнокралицата с нейни почитатели в обществените мрежи. Наред с всички пикантни въпроси се появи подобен и за нейно вероятно влизане в къщата на шоуто, което се завръща още веднъж на екран в ефира на Нова телевизия след години на мъртвило.

Запитването провокира същински възторг измежду хилядите хора, присъединили се в чата. Последваха стотици пожелания звездата във филмите за възрастни да прекрачи прага на суперлуксозната къща, която в този момент се строи. Не липсваха и оферти да се инициира подписка за влизането й в шоуто, а най-върлите и нетърпеливи участници в онлайн разгорещената полемика даже предложиха да я внесат при екипа на предаването.

" Черешката на тортата " беше появяването в диалога на участник с профила на " Биг брат ", който бе разпознат от мнозина като формалния в обществените мрежи. В този миг лавината от оферти за включване на Габровска в шоуто се трансформира в същинско торнадо. Но до обществена връзка пред всички участници по този начин и не се стигна, като е допустимо диалози да са извършени в стеснен кръг отвън полезрението на външни хора, както по принцип се водят сходен жанр срещи.

Ако до подобен звезден трансфер фактически се стигне, може да се чака сериозен интерес и нечуван рейтинг за завръщащото се риалити. Сексът през годините напълно не е мираж и зажаднелите почитатели ще чакат нещо сходно да се случи и този път. И то не с елементарен участник, а с първата публична порнозвезда на България.

Само преди броени дни Диана Габровска избухна с втори порнофилм с риалити героя от " Фермата " Красимир Джунов. Този път Габровска е в ролята на младоженка, а с Джунов и още една двойка се отдават на горещи пристрастености в Гърция, където Диана снима за най-голямата порнокомпания sugarbabes.tv.

Това е към този момент 11-о видео за кандидат-кметицата на Момин проход, а видеата й се радват на милиони гледания към този момент. Затова и почитателите й се надяват да я видят под завивките и в риалити формата, където всичко е допустимо, а редактори могат да направляват дейностите на участниците с разнообразни задачи, доста от които секрети и по този начин да провокират възторг измежду феновете, а Диана Габровска да се окаже главният коз в ръкава на екипа, написа " ".

Може и да вземам участие

- Диана, почитатели упорстват да участвате в " Биг брат " или " ВИП брат ". Ще стане ли?

- Не е невероятно, само че несъмнено, зависи от доста фактори.

- Харесвате ли предаването?

- Не знам дали къщата е подготвена толкоз скандална персона да прекрачи прага й, ха-ха-ха. Иначе, несъмнено, имало е сезони, които са ми били забавни и занимателни, само че и такива, които не дотолкоз, всичко зависи от участниците.

- В къщата сексът от дълго време не е мираж, няколко двойки към този момент се престрашиха да се отдадат на пристрастености под завивките. Очакванията и към вас ще бъдат в тази тенденция. Какво бихте дали отговор на тях?

- Забавен въпрос към порноактриса, ха-ха-ха.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР