Диана Димитрова не се отказва и отново атакува Юлиан Вергов.

...
Диана Димитрова не се отказва и отново атакува Юлиан Вергов.
Коментари Харесай

Диана Димитрова с нова атака срещу Юлиян Вергов, вади доказателства

Диана Димитрова не се отхвърля и още веднъж нападна Юлиан Вергов. Както е известно, актрисата от " Откраднат живот " заведе няколко каузи против сътрудника си. Тя твърди, че Вергов я е прeбил.
Прочетете още
Димитрова дава и куп причини, че сътрудника й и някогашен сътрудник не е това, за което се показва:

Ето цялото изказване на Димитрова в обществената мрежа:

Скъпи хора, другари, сътрудници и публицисти,

Първо,

Толкова грозни неща се изписаха по мой адрес и в тази, извънредно унизителна обстановка за мен и за фамилията ми, за благотворителните дела свързани с деца, в които съм взела участие съм длъжна да покажа още доказателства, заради заведеното дело от господина за фейсбук статус. Звучи смешно, само че делото е за фейсбук думи, не за набеждаване в закононарушение и няма безусловно, нищо общо, с упражненото принуждение върху мен. Целта на това дело е да се излъска имиджа на господина. С единственото си документално изказване, господинът най-безочливо изманипулира цяла България. Изрично декларирам, че когато имах връзки с него, той беше разграничен с майката на щерка си, както я наричаше. Единственото, което знаех за госпожата е, че има сътрудник до себе си и живее в региона на площад ``Гарибалди`` в гр. София. Не я познавам персонално и в никакъв случай не съм контактувала с нея. Не съм разрушила нечие семейство, тъй като такова нямаше.

Прилагам една фотография, която ще Ви е много любопитно да видите. Снимка, която е контрапункт на единственото изказване на господина с което изманипулира цяла България. Споделена е от мой фейсбук профил във почитател група на сериала ``Откраднат живот``. Мащабно събитие - почитател среща с актьорите от 11.11.2017 в София Ринг Мол, на
която участваха над 400 родители и деца.

Скъпи хора, другари, сътрудници и публицисти,

За хората, които ме познават и знаят какво съм правила през годините в помощ на децата, този въпрос е неуместно да го задавам, само че кажете ми, това момиче, наподобява ли Ви застрашено от мен? Толкова е грозно да използваш личното си дете в името на кариерата си, че нямам думи.

Второ,

Една година след породеното принуждение върху мен се наложи да работя с господина и започнахме фотоси в края на лятото през 2018г. в сезон 6 на ``Откраднат живот``. Наложи се да имаме ``нормални`` човешки връзки, поради работата. Мислех, че той ще осъзнае, че би трябвало още веднъж да потърси помощ за неконтролируемата си експанзия, мислех, че ще видя някакво страдание за стореното, само че той се държеше по този начин, все едно нищо не се е случило. Господинът ми се обади в края на есента 2018г, да направя жест за персонална среща с осиновено момиче, почти на годините на личната му щерка и ме помоли да й занеса детските си книги в дома на сътрудник артист. Прилагам фотография, която е споделена няколко месеца по-късно във форума на БГ мама - фотография от срещата с Нора в дома на сътрудника Ники Сотиров - срещата за която точно, СЪДЕЙСТВА господина. Занесох на момичето и детските си книги, както бях помолена и несъмнено, шоколад. Нора е споделила с елементи за тази среща на други деца, също огромни мои почитатели. Всяка моя стъпка се следеше и разясняваше сред тях. Притежавам още доста доказателства, че тази среща е ОРГАНИЗИРАНА от господина. В ``120 минути``, споделих за това, само че малко на брой схванаха смисъла на думите ми

Трето,

На 14-ти декември, господинът не се яви на личното си заведено дело за фейсбук статус, а юристът му отхвърли коментар пред Вас публицистите и не пожела да бъде снимана, което е право на всеки по Конституция. Желанието ми да разберете, какво ще кажа на съдията не се е трансформирало и ще приказвам тук. Господинът, чак след половин година реши да се почувства афектиран, поради думите ``РЕЦИДИВИСТ С ПСИХИЧНИ ОТКЛОНЕНИЯ`` и ``ИЗРОД`` от мой фейсбук статус. Написах ги незабавно, откакто прочетох изказването му изпратено до медиите на 15-ти март 2023г, с което брутално изманипулира обществото, че съм издевателства над щерка му. Бях мощно афектирана, само че не отхвърлям, че показах отрицателната си оценка за държанието му в персоналната си фейсбук страница. Здравословното ми положение се утежни и получих хипертонична рецесия. Наложи да потърся здравна помощ и имам здравно удостоверение. Използвах думите ``РЕЦИДИВИСТ С ПСИХИЧНИ ОТКЛОНЕНИЯ`` и ``ИЗРОД``. И в този момент ще Ви обясня, за какво. Побоят, не е бил единствено над мен, бил е РЕЦИДИВ още преди мен, поради това го нарекох по този начин. А думата ``ИЗРОД`` има преносно значение и значи - човек с ИЗВРАТЕН МОРАЛ. Ще Ви дам няколко образеца, посредством публични източници на информация.

Официални източници:

1. В изявление за сп. Ева през 2006г, напълно първоначално господинът, споделя, че избухва доста елементарно, не отхвърля, че първата среща с майката на щерка му била в всеобщ пердах, споделя че се случва да се сбива, че е изключван няколко пъти от учебно заведение и че бил гамен. https://eva.bg/article/1011-Yulian-Vergov

2. В Интервю в ``Шоуто на Николаос Цитиридис`` през 2020г,
господинът споделя история за жесток побой над човек по време на който си чупи и двете ръце и очевидно споменът го забавлява.

3. Писателят Красимир Симеонов, описа с обява във фейсбук, че е станал свидетел по какъв начин господинът, крещи на непозната жена в самолета на 28.11.2022 - тъкмо в деня за моята обява за насилието.

4. В изявление с журналиста Ина Чочева на житейски въпрос към господина, по какъв начин по-лесно се смъкват дами, отговорът е: `` Важно е да е хубава засилката``,`` Във всяка жена има загадка жадност за пердах.``

5. След скандалния роман на Тити Папазов за остриганото момиче, моя другарка, възмутена ми изпрати скрийншот на който ясно се вижда, че господинът е харесал обявата на Йонислав Йотов-Тото в инстаграм. Цитирам харесаната обява: ``Това е най-великото и най-забавното предаване, което съм водил до момента! Тити би безусловно всички върхове в При ТоТо ( или по-скоро При Тито хахаха). Няма такива истории, няма подобен смях, няма такова преживяване! ``

6. На 30-ти ноември 2017г, господинът, разгласява фотография във фейсбук страницата си със събути гащи, по какъв начин се изхожда по огромна потребност в тоалетната на Народен спектакъл. На фотографията се виждат голите му задни елементи. Господинът я разгласява три седмици, преди да бъде водещ на ``Българската Коледа``, която също се организира в Народен спектакъл.

Много от Вас знаят, че водих ``Българската Коледа `` 2020 г, дружно с господин Орлин Горанов, а през 2019г. бях делегат на ``Българската Коледа`` в УМБАЛ ``Св. Марина ``- първа детска клиника в гр. Варна. През годините одобрих идеята персонално, тъй като видях резултатите от добрината на хората. Знаете ли, какъв брой е мъчно да проведеш диалог без прелиминарен сюжети с деца и родители, които в един миг стартират да плачат, разпадат се пред очите ти и ти да не можеш да си позволиш да се си слаб пред тях, тъй като ще ги разстроиш още повече. Деца, които са неповторими случаи в битката за живот. Дори, не мога да си го показва, само че по какъв начин щяхте да реагирате, в случай че знаехте, че ще повеждам ``Българската Коледа`` - акцията, която години наред дава вяра за живот на деца и родители и броени дни, преди събитието, по този начин брутално да се изгавря с акцията, като Ви покажа по какъв начин се изхождам по огромна потребност? Как щяхте да реагирате в случай че в моите изявленията описвам с горделивост, по какъв начин претрепвам хора и какъв брой ми е паднало пердето, че не мога да спра, вследствие си троша крайниците и не мога да рисувам, тъй като съм с гипс? Страшно би било, нали? Още по - ужасно е, че обществото ръкопляска на такива истории. А тези истории се гледат и слушат от стотици хиляди деца, които подражават на престижите. През 2017г. в гардеробната разбрах, какво значи да видиш ``другата страна`` на човек, който си мислил, че познаваш. Човек, който е търсил помощ, като дете за тази неконтролируема експанзия, само че за жалост, тя по този начин и не е излекувана. Аз друга оценка за държанието на този човек, който ме преби, в никакъв случай не съжали и не се извини, излъга в полицията, след това се опита и обществено да ме оклевети, не мога да дам.

Четвърто,

Измина повече от година, когато на 28.11.2022г. споделих дълго защитаваната загадка за упражненото принуждение върху мен. Причините са няколко, само че главната е, че аз в качеството си на обикновено човешко създание, не можех да понеса да виждам повече вести в България за нарязани дами в куфари. Тогава на идващия ден, Прокуратурата се самосезира и за това оповестиха публично в централната емисия вести. В същия час дълго успокоявах майка си по телефона, тъй като даже самата аз още не знаех, дали въобще желая да давам показания и когато затворих, видях, че в 19:24мин. имам известие по вайбър, което след това е изтрито. Знаете от кого е и какво е наличието му. Почувствах се извънредно безпомощна и уплашена, тъй като аз от години не споделям с него. Направих два скрийншота на екрана на телефона си. Заради това ``изтрито`` известие и методът, по който ме накара да се усещам и поради всички дами, които са мълчали, вместо да приказват, събрах храброст и взех решение да отида в полицията и да дам показания. При второто посещаване в полицията трябваше да занеса фотосите и на дигитален притежател и ги предоставих на флашка, дружно със скрийншотовете от вайбър. Прилагам ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВАЖНО ДОКАЗАТЕЛСТВО.

Показвах снимачни стратегии, доказвах какво ли не. Аз не искам да се занимавам с този господин. Съжалявам, само че за мен борбата завърши, когато в моя отбрана проговориха 8 сътрудници. За насилието, скъпи хора, няма отминалост. Когато се случи, остава невидими белези за цялостен живот. Белезите в този момент са в пъти повече, тъй като институциите, които трябваше да си свършат работата ме накараха да се усещам омерзена, незащитена и обезверена. Защото работата им, би трябвало да е тъкмо това, да пазят жителите на Република България, а не да са корумпирани до мозъка на костите си. Нещо, което за жалост виждаме всекидневно, всички ние. Съжалявам, само че на цяла България стана ясно, че насилието се прикрива. Прикрива се от хора, които би трябвало да бъдат образец. Прикри се от хора, които мислех за другари. Прикри се от поръчкови криминолози, които проучиха придвижванията ми. Прикри се от другарите на насилника, които ме обиждаха, макар доказателствата за упражненото принуждение, търсиха медии, манипулираха аудиториите си, приказваха за пиари. Но знаете ли, аз не им се дразня. Това е тяхното образование и мислене и те това вършат. Животът им е един пиар и той прозира в обществените им мрежи, които са претъпкани с рекламни артикули, а в моите няма нито един.

Съжалявам, само че аз няма да бъда съизвършител, насилието в България да ескалира всеки ден. НАПРАВИХ СВОЯ ИЗБОР и философски устоях следствията. Практика в България е жертвата да се санкционира наново, а насилникът да е предпазен, изключително в случай че насилникът е прочут и с връзки. Това е тъжната реалност в България. Ако господинът беше почтен, от дълго време щеше да е завел ДЕЛО ЗА НАБЕЖДАВАНЕ В ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, само че в никакъв случай няма да го направи, тъй като ще се явят очевидци, които ВЕЧЕ ЩЕ НОСЯТ НАКАЗАТЕЛНА ОТГОВОРНОСТ за думите си, за разлика от предварителната инспекция в полицията и могат да лежат в пандиза за лъжесвидетелстване. Благодаря за поддръжката на дами и мъже, които ме спираха по пътя и ме поздавяваха за смелостта да приказвам. Благодаря Ви за стотиците известия, в които ми разказахте вашите истории. Благодаря Ви, че не останахте безучастни. Щастлива съм, тъй като след моето самопризнание, тематиката за насилието към този момент не е табу. Знам, че направих положително с цел да може да се обърне съответно внимание на идващите жертви и на казуса, като цяло. И резултатът от шерването на дълго защитаваната загадка е забележим. Също по този начин знам, че няма ненаказано положително. Мисля, че като страна в Европейски съюз, свободата на словото, би трябвало да е право на всеки. Би трябвало в естествените страни.

Отново ще Ви поканя на делото ЗА ОБИДА ОТ ФЕЙСБУК СТАТУС заведено от господина на 22.02. от 14:30ч. в правосъдната зала на Софийски областен съд, 20 – ти углавен състав, гр. София, бул. „ Ген. М. Д. Скобелев " № 23.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР