Диана Димитрова, известна с ролята си на доктор Огнянова в

...
Диана Димитрова, известна с ролята си на доктор Огнянова в
Коментари Харесай

Доктор Огнянова скочи на хейтърите

Диана Димитрова, известна с ролята си на лекар Огнянова в " Откраднат живот ", избухна в обществените мрежи, предизвикана от отвратителни клюки. Актрисата беше упрекната по Коледа, че е алкохоличка и наркоманка, а сега и анорексичка. Димитрова не устоя и реши публично да разяснява в Инстаграм нападките по неин адрес.

" Днес след фотоси заспах, тъй като безусловно бях изцедена... Сцените са тегави и желаят цялостна централизация. Реших да се фотографирам с Арлекин, без грим, ей по този начин, подпухнала, преди да продължа работа по него. Подготвям галерия, въпреки всичко, а на следващия ден съм чак вечерта на терен. Суетата я няма.

И с цел да не бъде злоупотребено още веднъж с тази (снимка, думи) от подтекста, ще поясня. Тъй като от няколко седмици съм на хранителен режим, поради три плана (игрален филм и клипове) разгласявам, че не пострадвам от анорексия. Превантивно за тези лайняни “медии ”, които писаха гнусната публикация, че съм пияч или наркоман, тъкмо когато представях третата си детска книга, преди Коледа.

Да ви кажа, извънредно е да чуеш майка си смутена по телефона, поради някой с дребна пишка и липса на въображение. Приятелите ми тогава ме стопираха да не заведа дело! Хм, чудя се до къде може да се принизи човек? За някакви стотинки... Хм, чудя се и по какъв начин три години съм снимала по 12 часа толкоз комплицирани подиуми, друсана... Баси пича.

Ами не, в никакъв случай даже не съм опитвала дрога, тъй като нямам потребност. Главата ми ражда картини, облици, илюстрации и в никакъв случай не ми било скучно. А на теб очевидно ти е, малодушко. Само, че този път няма да мине номерът. Търпелива съм, само че до един миг. После ставам крайна. "
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР