Диана Дамянова вече не обслужва правителството и премиера Кирил Петков.

...
Диана Дамянова вече не обслужва правителството и премиера Кирил Петков.
Коментари Харесай

Диана Дамянова вече не е пиар на Петков, сменят я лица, свързвани с Прокопиев, Цветанов и Ротшилд

Диана Дамянова към този момент не обслужва държавното управление и премиера Кирил Петков. Според организация ПИК от един месец тя към този момент не се занимавала с връзките с медиите на държавното управление. Дамянова единствено щяла да се грижи за партията " Продължаваме промяната " и обособени лица в нея.

Като причина за отдръпването ѝ се показват гафовете, които е позволила, както и това, че Кирил Петков и Лена Бориславова към този момент не се вслушвали в препоръките и. Изявите на премиера Петков ще се поемат от двама съветници – Евгени Ангелов и Борислав Велков, които съгласно осведомени, били близки до медийния необут и началник на кръга " Капитал " Иво Прокопиев.

Интересна част от биографиите и на двамата, е че са работили в държавните управления на Бойко Борисов, само че в следствие са били освободени. Евгени Ангелов е бил зам.-министър на стопанската система, енергетиката и туризма по време на първия кабинет на Борисов. Той беше в екипа на Трайчо Трайков. Преди да влезе в държавната администрация, Ангелов е бил шеф в TriGranit Development, една от най-големите компании на Натаниъл Ротшилд в региона на недвижимите парцели.

 Евгени Ангелов е бил шеф в TriGranit Development, компания на Натаниъл Ротшилд Евгени Ангелов е бил шеф в TriGranit Development, компания на Натаниъл Ротшилд Източник: Zonanews  TriGranit Development е компания на Натаниъл Ротшилд TriGranit Development е компания на Натаниъл Ротшилд Източник: Zonanews

Борислав Велков бе непосредствен преди време на Цветан Цветанов. Баща му Славчо Велков е Българска социалистическа партия функционер и някогашен народен представител от Българска социалистическа партия. Въпросният представящ се за популярен " командос ", " специалист по национална сигурност " и " антитероризъм ", е в действителност някогашен боен, след това полицай, уволнен от Министерство на вътрешните работи, тъй като отказал да отиде във вътрешни войски по време на Възродителния развой и се направил на болен. След уволнението си от Министерство на вътрешните работи той става касиер-домакин в едно североафриканско посолство.

Младият Велков има комплицирана политическа биография - дълго време е част от ГЕРБ, управлява Зала " Арена Армеец ", а за малко е и в НДК, където обаче си потегля след скандал. След престой при Цветанов, Борислав Велков още веднъж сменя лагера и се оказа в щаба за преизбиране на Румен Радев. Сега е при Кирил Петков.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР