Диагностично-консултативният център на пловдивската болница Пълмед има готовност да започне

...
Диагностично-консултативният център на пловдивската болница Пълмед има готовност да започне
Коментари Харесай

Пловдивска лаборатория има готовност да прави тестове за COVID-19 на работното място

Диагностично-консултативният център на пловдивската болница " Пълмед " има подготвеност да стартира така наречен мобилен скригинг като взема проби за проби против ковид на работното място, оповестиха от здравното заведение. 

 
„ Лабораторията на „ Пълмед “ разполага с техническа обезпеченост от най-модерно потомство за осъществяване на PCR проби за съществуване или неявяване на ковид. Разполагаме и с кадрова обезпеченост, която ни дава опцията да предложим на нашите корпоративни сътрудници, огромни търговски сдружения, предприятия и компании, които желаят да тестват чиновниците и служащите си, да го създадат с наша помощ и на работното им място. Предлагаме им да се изследват както с PCR тест, по този начин и посредством бързи проби за IgM и IgG. За да защитят своите служащи на компаниите се предлага по-масов скрининг. При разкриване на инфектирани с доказани проби, същите се слагат под карантина “, разяснява доктор Заприн Пепелов, шеф на ДКЦ „ Пълмед “.
 
Екипът на „ Пълмед “  гарантира и подпомагане на място във връзка с организацията по вземането на проби. То се реализира от подготвен екип, разполагащ със защитно облекло, маски и всички останали защитни средства. За повече информация всички компании могат да се извърнат на тел. 0899 915 583. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР