Дезинформацията и намесата на Кремъл във вътрешните работи на страните

...
Дезинформацията и намесата на Кремъл във вътрешните работи на страните
Коментари Харесай

Кирил Петков обсъдил с евролидери намесата на Кремъл във вътрешните работи

„ Дезинформацията и намесата на Кремъл във вътрешните работи на страните от Източна Европа е голям проблем за цяла Европа. Опитите за дестабилизация се вършат посредством активиране на локални политици и усилване на автокрацията за сметка на демокрацията. Всичко това се прави с една единствена цел - успеха на Украйна да се затрудни и Европа да отслабне “, написа във фейсбук Кирил Петков от Политическа партия.

„ Всички про-европейски сили имаме обвързване да спрем този развой и да подсигуряваме на нашите жители европейски живот, със мощни и работещи институции. Само дружно имаме късмет да се противопоставим на тези деструктивни сили, които желаят да наложат тирания в свободни страни, от дълго време избрали демокрацията “, добави още Петков.

Петков добавя още, че това е била тематиката на срещите му с европейските водачи на конференцията Globsec през днешния ден.

Съпредседателят на Политическа партия се похвали, че в дълбочина разискали проблемите и обменил опит с досегашния министър-председател на Словакия Едуард Хегер и със заместител министър-председателя на Украйна, Олга Стефанишина.  
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР