Дейвид Уилкок е професионален лектор, автор на филми и изследовател

...
Дейвид Уилкок е професионален лектор, автор на филми и изследовател
Коментари Харесай

Д. Уилкок: Хората със силна сензитивност вече усещат промяната!

Дейвид Уилкок е професионален преподавател, създател на филми и откривател на античните цивилизации, науката за съзнанието и новите парадигми на материята и силата.

 Дейвид Уилкок
Дейвид Уилкок Според негово изказване от тези дни, следва дълбока промяна в границите на нашата Слънчева система, която ще даде опция на човечеството да направи първокласен скок на цивилизационното планетарно схващане. (HiddenTruth.site)Човекът в настоящето си положение, би трябвало да се промени, с цел да оцелее, поучава Уилкок. И защото самата осцилация на планетата Земя се трансформира, индивидът е задължен да се промени дружно с нея.По тематиката през годините са говорили десетки духовни учители. Различното в този случай е скъсеното време за реакция на характерностите. В книгата „ Кафявата тетрадка “ е разказано реализирането на канал от Уолт Роджърс през 1960 година, когато той предизвестява за идна смяна.Нашата Слънчева система се придвижва към зона на пространство, където вибрациите са доста по-високи. Това ще докара до промени в характерностите както на планетата, по този начин и на човечеството. За хората със мощна чувствителност вибрационната периодичност към този момент оказва своето влияние.Вибрациите на планета стават все по-високи.Вибрациите на планетата ще станат доста по-високи в околните 10 години, твърди Уилкок в проучването си. Затова човек е належащо да увеличи вибрациите си, с цел да съществува на Земята. Това може да се случи със специфични практики и с смяна в мисленето на хората. Мисълта е една от най-силните форми на скрита сила, ето за какво отправната точка е съсредоточена тъкмо тук.
Четете още: Божествена интервенция? Престъпник атакува свещеник и в идващия момент е мъртъв (видео) Много хора са чели научни публикации и изявления на самостоятелни създатели, че нашето Слънце не е във закрепена позиция и се движи през целия период по хелиоцентричен метод, който планетите следват дружно. В рамките даже на това съмнение е изцяло допустимо нашата Слънчева система да се движи в зона на Космоса, където вибрациите са доста по-високи.В реалност откъслечни сведения за такава вибрационна динамичност са оповестени от НАСА и Националния център за галактически проучвания на Франция.Простото пояснение за читателите е, че това може да бъде обвързвано с Фотонния пояс. Вариацията на процеса може да бъде единствено на повърхност от слънчевата система, от своя страна това събитие изпълва тялото ни с по-високи енергийни трептения. Затова доста деца, родени през последното десетилетие са с в допълнение задействани ДНК кодони (кодон е в действителност генетичен код. Той е набор от правила, посредством които е кодирана информацията. Тя е преведена от живи клетки).

 3d dna images new 768x432 - Д. Уилкок: Хората със мощна чувствителност към този момент усещат смяната!
Ако ние се придвижваме към една зона на по-висока осцилация, това единствено ускорява смисъла за всички нас, с цел да се създадат верните корекции, с цел да можем да се възползваме от тази опция. Всеки има късмет да увеличи фрапантно вибрацията си, само че това може да стане с смяна на мисленето и съзнанието, което за някои е по-лесно, а за други изисква полагането на доста старания.С други думи, за тези, които не могат да одобряват смяната може да се окаже доста мъчно да продължат напред духовно. Втора такава опция биха имали вероятно през идващия прецесионен цикъл след 26 000 години.По пътя към смяна на вибрациите нашите мисли играят голяма роля. Всяка мисъл съдържа сила, която основава позитивна или негативна реалност, освен за нас, само че и за света, в който живеем.Например, всякога, когато някой се разсънва и стартира да работи за повишение на личната си осцилация, силата на актуалната реалност също се трансформира в позитивна, точно поради мислите.По материал на novotopoznanie.com.
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР