Дейвид Мойс засега остава начело на Уест Хам, но това

...
Дейвид Мойс засега остава начело на Уест Хам, но това
Коментари Харесай

Почетино и Тухел отказали да преговарят с Уест Хам, но Бенитес е готов да замени Мойс

Дейвид Мойс към този момент остава отпред на Уест Хам, само че това може да се промени единствено след няколко дни. Според „ Дейли Мейл “ неуспех в дуела против Нотингам Форест идната събота може да постави завършек на престоя на шотландеца на „ Лондон Стейдиъм “.

Вече много от последователите на „ чуковете “ упорстват за смяна, която да разсъни тима, защото терзанията, че Уест Хам може да загуби мястото си в елита стават съществени. Проблемът е, че клубното управление няма явен проект кой да размени Мойс. „ Дейли Мейл “ твърди, че Маурисио Почетино и Томас Тухел, които бяха най-амбициозните цели, въобще са отказали да стартират договаряния за поста. Името на Нуно Еспирито Санто също е било обсъждано, само че португалецът сега работи в Ал-Итихад и Уест Хам ще би трябвало да заплати огромна наказателна клауза от порядъка на 6 милиона паунда, с цел да го освободи от контракта му с клуба от Саудитска Арабия. Източникът обаче твърди, че Рафаел Бенитес, който е без работа, откакто бе освободен от Евертън, е подготвен да поеме предизвикването. 62-годишният испанец обаче желае по-дълъг контракт, до момента в който шефовете на Уест Хам са подготвени да му предложат договор за 18 месеца. Подобен подписа в началото и Дейвид Мойс през декември 2019-а, когато се завърна в Уест Хам за втори си интервал отпред на " чуковете ". 

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР